3 horoskopska znaka koji će SAZNATI da ih je PARTNER PREVARIO tijekom Mjeseca u Ribama od 14. – 17. novembra

13 studenoga, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Vaš partner vam je to već radio – varao. Sami po sebi, nikada mu niste oprostili, ali ste pustili da to sklizne, vjerujući da će održati svoju riječ da to ‘nikad više neće učiniti’.

Ali također ste shvatili da je vaš partner lažov. Mjesec u Ribama daje vam uvid, a to može dovesti do shvaćanja stvari. Ono što ste shvatili je da je vaš partner možda serijski varalica; oni time ne misle zlo, ali ne mogu pomoći.

Kune se da nisu zaljubljeni u ljude s kojima se upuštaju, ali otkad je to sve u redu? Njihovo tijelo je ono vani, biti s ljudima koji nisu ti, a to s tobom NIJE OK. Možda će vam se (opet) predstaviti ideja o održavanju otvorene veze, u kojoj oboje možete vidjeti druge ljude. Ovo, još jednom, NEĆE biti OK.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Vi svi pričate i nemate podršku, Vaga. Sviđa vam se ideja da se na vas gleda kao na slobodoumnog ljubavnika koji se ne može vezati. Koliko je monogamija nekul? Po tvom mišljenju, to je kao da si prikovan za ogradu. Ovo je, naravno, vaša maštarija o sebi, jer u stvarnom životu biste bili slomljeni kada biste znali da vas partner ‘vara’.

Sva ta priča o poliamoriji bila je samo fantazija – potpisali ste monogamnu vezu, a sada ste budala koju glumite. Možda se čak osjećate kao da želite osvetu, a to bi vas moglo natjerati da ih poželite prevariti – samo da biste im inat.

Postao je začarani krug kontradikcija u vašem kućanstvu. Iskoristite Mjesec u Ribama kako biste stekli uvid i spasili svoju vezu realističnim razgovorom o monogamiji i onome što se stvarno očekuje od vas dvoje, unutar partnerstva.

Stranice: 1 2