HOROSKOP DO KRAJA GODINE – OVOG znaka čeka VELIKI NOVAC, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV

HOROSKOP DO KRAJA GODINE – OVOG znaka čeka VELIKI NOVAC, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV

4 studenoga, 2021 0 By Admin

DJEVICA

Kroz naredni period očekuju vas mnoga važna dešavanja na planu vašeg života. Dešavanja koja će vam omogućiti razloge za sreću ali i za tugu. Na ljubavnom planu ne očekuju vas sjajne stvari. Vaša veza će postati upitna da li će opstati. Očekujte poslovnu ponudu u kojoj ćete obavljati kvalitetan i dobro plaćeni posao.

 

 

VAGA

Očekuju vas velike promjene u vašem životu. Promjena okruženja i posla kojeg obavljate. Poslovna ponuda koja je u inozemstvu. Pristat ćete  na tu ponudu, jer znate da ćete si tako olakšati životne ciljeve. No neće vam biti drago što više nemate  svoje voljene osobe uz sebe.

 

 

ŠKORPIJA

U narednom periodu događati će vam se pozitivna dešavanja na planu vaše ljubavne veze. Želja vaše voljene osobe da vašu vezu podignete na jedan viši nivo će vam probuditi misli. Očekujte sreću radost i veselje u vremenu koje je pred vama. Okusit ćete neke nove čari života koje će vam se svidjeti.

 

 

STRIJELAC

U periodu koji je pred vama očekuje vas mnogo razloga za tugu. Vaš partner napraviti će pogreške koje će utjecati na vas i vašu vezu. Izdaja od strane vašeg partnera će vas dovesti do ludila. Mnogo razmišljanja će biti potrebno, no na kraju ćete se odlučiti za okončanje vaše veze. Period koji je pred vama neće vam ispuniti očekivanja te ćete biti lošeg raspoloženja.

 

 

JARAC

Pruža vam se prilika koje se ne propušta. Prilika nove ljubavne veze sa osobom koju ćete tek upoznati. Očekuje vas upoznavanje jedne divne osobe u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Prilika da sa njom započnete novu ljubavnu romansu pružiti će vam se odmah. Imati ćete ogroman broj razloga za sreću u vremenu koje vas očekuje.

 

 

VODOLIJA

Period koji je pred vama provest ćete uživajući u velikoj sreći. Brojna lijepa dešavanja i naklonjene zvijezde biti će samo jedan mali djelić vaše sreće. Nizanje poslovnih uspjeha te veoma dobra situacija sa vašim partnerom, svakog dana će vas uveseljavati. Period koji dolazi pogodan je za vas tako da ga iskoristite najbolje što možete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

U narednom periodu očekuje vas povratak vaše voljene osobe u život. Trudom i voljom će pokušavati na sve moguće načine da joj oprostite, te da nastavite život tamo gdje ste ga i okončali. Shvatit ćete da ipak i dalje nešto osjećate prema toj osobi, iako je prošlo mnogo vremena od prekida. Pružiti će vam se prilika da ponovno započnete tu vezu u kojoj ste nekada davno bili sretni i voljeli se. Na vama je da odaberete pružate li toj osobi još jednu priliku.

Stranice: 1 2