3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI O LJUBAVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona od 5. novembra 2021.

3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI O LJUBAVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog kvadrata Plutona od 5. novembra 2021.

4 studenoga, 2021 0 By Admin 2

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tijekom ovog tranzita, Mjesečev trg Plutona, možda ćete se osjećati kao da ne zaslužujete ljubav.

Možda se osjećate krivim zbog nečega, a tranzit vam vraća vaše vlastite postupke kako biste mogli shvatiti da ste možda učinili nešto krivo – nekome, a sada, na nekoj čudnoj kozmičkoj razini, ne osjećate se vrijednim primanja ljubavi.

Slomio si nečije srce, a na Mjesečevom trgu Pluton si preuzeo odgovornost za tu bol. Krivnja je ono što motivira vaš strah.

Bojite se da ćete to ponoviti da ste imali priliku, a vaša savjest ne odgovara tome. Ipak, svaka čast što ste prepoznali svoje pogreške i što se nadamo da ćete učiti iz njih. Sada – otvori svoje srce i pusti ljubav unutra. Nema mjesta za strah.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Toliko je straha u vama, Ribe. Bojite se voljeti, bojite se odbacivanja, bojite se napuštanja, a najviše od svega, bojite se biti ranjivi, što je vaše prirodno i najpoštenije stanje.

Nisi lažljivac, niti to možeš odglumiti – kad osjetiš strah, svi to znaju. Nažalost, ono što se događa je da vaš strah djeluje poput vrtloga koji uvlači cijeli svijet, a s tranzitom kao što je Mjesečev kvadrat Plutona, vi ste zapravo nazdravili. Sve što vam stoji na putu da imate stabilnu egzistenciju je strah.

Ljubavi, ono što najviše želiš u ovom životu je tu za tebe možda te moli da napustiš rutinu straha i jednostavno je prihvatiš. Pokušajte, Ribe. Nemojte se predugo upuštati u taj strah. Ako to učinite životnim stilom, to je upravo ono što će biti  vaš život. Da, povjerenje je težak poziv, ali negdje morate početi. Vjerujte i vjerujte.

Stranice: 1 2