Karakteristike osoba rođenih u Novembru. Otkrivamo po čemu su POSEBNI i zašto su toliko OMILJENI.

Karakteristike osoba rođenih u Novembru. Otkrivamo po čemu su POSEBNI i zašto su toliko OMILJENI.

27 listopada, 2021 0 By Admin
  • Obitelj im je svetinja. Sve će oprostiti, ali ne opraštaju kada im se dirne u obitelj.

    • Za obitelj čine sve što mogu, pa čak i ono što nije u njihovoj moći, često pri tome stavljajući sebe na drugo ili posljednje mjesto. I ne samo za obitelj. Uvijek su na raspologanju svim osobama koje su im drage i koje vole. To su osobe na koje se može računati u svako doba dana ili noći. Nemaju puno pravih prijatelja, ali one koje imaju, cijene i poštuju iznad svega. Sreća voljenih i dragih ljudi im je na prvom mjestu i to je ono što oni nazivaju bogatstvom.

    Također ih krasi iskrenost.

    • Najčešće kažu ono što zapravo i misle. Vrlo su obazrivi, pa će izbjeći iskrenost u onom slučaju ako bi to moglo nekoga povrijediti.

    Zrače pozitivom.

    • Zbog toga su omiljeni u društvu, jer svoju pozitivu prenose na druge. U njihovom drušvu svi se lijepo osjećaju. Nisu nametljivi, ali nisu ni neprimjetni. Ne čeznu da budu u centru pažnje, ali ne vole ni kada su zapostavljeni.

    Veliki su zaljubljenici u ljubav i život. Jako vole život.

    • Uzimaju od života maksimalno i žale za svakom propuštenom prilikom. Tako je i kada je ljubav u pitanju. U ljubavi puno daju, ali žele još više. Ne zanimaju ih površne veze. Oni već od ranije dobi žele nekoga sa kim će vidjeti svoju budućnost i život. Obožavaju djecu, a i djeca vole njih.

     

    Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

     

    Ako išta ne vole, onda je to laž i neiskrenost. Vrlo su intuitivni i takve ljude jednostavno osjete.

    • Ne osjećaju se dobro pored takvih osoba i ne žele biti u njihovoj blizini. Zato i nemaju puno prijatelja, ali one koje imaju, čuvaju ih kao blago. Isto kao što i drugi čuvaju njih kao blago, jer oni to i jesu.

Stranice: 1 2