3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU i koji moraju ZAHVALITI ZVIJEZDAMA za SVE dobro što će im pružiti!

3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU i koji moraju ZAHVALITI ZVIJEZDAMA za SVE dobro što će im pružiti!

10 listopada, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Teško možete vjerovati kako je život postao dobar.

Proživjeli ste život ne znajući kome vjerovati, a ovo vam je jako teško ovaj tjedan, ali ste i sto posto otvoreni za ideju da možda stvari mogu uspjeti, te da ponekad morate vjerujte situaciji kako biste izvukli maksimum iz nje.

Uostalom, zašto dodati sumnju u situaciju za koju vam se čini da vam se zaista čini uspješnom.

Ako dodate sumnju, upropaštavate svoje sadašnje vrijeme, i iskreno, Bikovi, ovo je fantastičan tjedan za vas.

Uživajte u onome što imate i očekujte više od toga. Ovo nije samo trenutak sreće, ovo je početak nečeg velikog. Uživajte – stvarno je.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Toliko ste prošli ovo ljeto da vas boli! Želiš nove stvari, nova iskustva i nove ambicije, a to je upravo ono što ćeš dobiti ovaj tjedan, Lave. Htjeli ste to, pa ste to i očitovali, a to može izgledati kao novi posao ili prilika za rad s nekim kome ste se oduvijek divili.

Kreativno gledano, ovo bi se moglo pokazati kao jedan od vaših najinspiriranijih tjedana u godini do sada, pa ako dođete na ideju koja vam se čini ‘ispravnom’, ne ustručavajte se pretvoriti je u stvarnost.

Svemir je na vašoj strani i ako pokažete trud, kozmička ruka će vidjeti vaš trud i podići vas još jedno, to je vrsta tjedna u kojem posao ne prestaje i vi se nalazite uključeniji nego što ste sanjali da je moguće.

I sve je to dobro; želite biti uključeni, želite ostaviti ljetnu buru iza sebe. Želite rasti, dijeliti i zabavljati se – a Lave, upravo je za vas ovaj tjedan. Ludo se provesti.

Stranice: 1 2