HOROSKOP ZDRAVLJA I DOBROBITI ZA NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

HOROSKOP ZDRAVLJA I DOBROBITI ZA NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!

9 listopada, 2021 0 By Admin

STRIJELAC

Ovaj tjedan morate malo paziti na svoje fizičko stanje. Ovaj tjedan predviđene su lakše ozljede pa budite oprezni tijekom vožnje ili kuhanja. Samo imajte na umu svoje postupke i možda ćete uspjeti izbjeći štetu. Ipak, budite oprezni pri upotrebi oštrih alata, vatre i vrućih plamenika. Ako ste se nedavno oporavili od nekog zdravstvenog problema, morate biti malo pažljiviji. Potrudite se kontrolirati unos nezdrave hrane. Što više kontrolirate prehranu, to je možda i vaša kondicija bolja.

 

 

JARAC

Ovaj tjedan možete se suočiti s nekim zdravstvenim problemima vezanim za zube i oči. Stoga morate biti oprezni. Preporučuje se rutinski pregled za ovaj tjedan. Pravilno unosite vodu i nemojte imati radoholičarski stav jer to može utjecati na vaše zdravlje. Pokušajte biti redoviti s meditacijom i vježbama. To vam može pružiti zaštitu od velikih zdravstvenih problema i kontrolirati vaš mentalni stres. Pokušajte ne ulaziti u rasprave jer to može utjecati na vaše zdravlje. Konzumiranje nezdrave hrane može utjecati na vaše zdravlje.

 

 

VODOLIJA

Ovaj tjedan ćete se možda osjećati umorno zbog posla. Dehidracija i stres mogu uzrokovati zdravstvene probleme. Emocionalni zastoji mogu rezultirati depresijom, pa se pokušajte zauzeti poslom kako ne biste previše razmišljali o bilo čemu. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima. Savjetujemo vam da se malo odmorite od užurbanog rasporeda i uživate u kvalitetnom vremenu sa sobom. To vam može dati podršku za dobro zdravlje. Pokušajte ne ulaziti u rasprave jer to može utjecati na vaše zdravlje. Izbjegavajte nezdravu i začinjenu hranu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovaj tjedan morate biti oprezni sa svojim zdravljem. Zbog stresa i opterećenja možete osjetiti nelagodu u spavanju. Ovaj tjedan može biti stresan zbog naglog povećanja vaše radne odgovornosti i to može naštetiti vašem zdravlju. Savjetujemo vam da imate prethodni plan i da radite prema prioritetima, što vam može dati dane bez stresa i ne može utjecati na vaše zdravlje. Pokušajte redovito vježbati i pridružite se tečaju meditacije. To vam može pomoći u održavanju dobrog zdravlja i postizanju duševnog mira. Savjetuje se rutinski pregled. Uključite u prehranu voće i zeleno lisnato povrće.

Stranice: 1 2 3