3 horoskopska znaka koji se PREVIŠE BOJE PONOVO VOLJETI tijekom tranzita u Ribama počevši od 06. oktobra!

3 horoskopska znaka koji se PREVIŠE BOJE PONOVO VOLJETI tijekom tranzita u Ribama počevši od 06. oktobra!

5 listopada, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ako postoji jedna istina koja podupire sve što biste danas ovdje mogli naučiti o Pallas u Ribama i vama, Vaga, to je da se ne želite više boriti.

Spremni ste takoreći položiti mač, a ako to znači da se više ne želite boriti za ljubav, onda neka to bude Zakon zemlje, vaša zemlja, naravno.

Bojite li se ljubavi? Da, znate, ali zasigurno niste sami u ovome. Ljubav nije neka vrsta igre koju igrate da biste pobijedili, a ipak vam je to donijelo; konkurencija i gubitak. Kome treba?

Vi sigurno ne. Umorni ste od igre i ako ćete biti iskreni prema sebi, u ovom trenutku svog života zaista niste za drugu.
Pallas u Ribama vam omogućuje da ostanete pri svom mjestu; vaše mišljenje više nije za raspravu. Znate što trebate učiniti, a ako se klonite Ljubavne igre, to je ono što se događa, onda je to ono što se događa. Sam vodiš svoj život, Vaga, uvijek si ti bio šef. Zašto bi se to sada promijenilo?

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Strah od ljubavi raste s vama, Jarac, zato ste se toliko godina zadovoljili ljubavlju za koju znate da je osrednja i neostvariva. Vi ste idealist i čovjek koji nikada ne može biti istinski zadovoljan. Učinili ste ono što su svi drugi učinili, a to je, učinili ste svoj put u vezu – onu iz koje ne možete izaći.

Vaša je prtljaga sada za nošenje, a ovaj teret sastoji se od nekoga koga ne želite povrijediti … pa ostanite. I ostani.

Ostajete jer se bojite nepoznatog, a Pallas u Ribama taj strah potiče. Ako prekinete s partnerom, morali biste se nositi s velikom lošom nepoznanicom; ali ako ostaneš, osiguravaš dosadu … što učiniti, što učiniti?

Ono što ćete učiniti je ono što vam daje mir, a to znači da ćete ostati u svojoj vezi, jednostavno zato što je strah od onoga što je vani previše za rješavanje. Vaša intuicija kaže da je prekasno za ponovni pokušaj, a strah od nove ljubavi zaključuje dogovor.

Stranice: 1 2