3 horoskopska znaka čiji će se romantični život poboljšati tijekom Venerina kvadrata Jupitera od 01. oktobra 2021.

3 horoskopska znaka čiji će se romantični život poboljšati tijekom Venerina kvadrata Jupitera od 01. oktobra 2021.

30 rujna, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Vi i vaša partnerica ste poduzeli avanturističke nove korake u svojoj vezi. I iskreno, ogromnost vaših planova vam se ponekad čini zastrašujućom. Ono što ste tražili je jedan znak koji vam omogućuje da se opustite i samo idete u toku.

Venera potiče želju da se osjećate sigurnima u svom ljubavnom životu, dok kvadratni Jupiter utire put da se to doista i dogodi. Dakle, dok ste vas dvoje radili velike, zastrašujuće, ali divne planove, oboje gajite taj posljednji mali strah u svojim srcima. To će, na sreću, biti ono što će proći za oboje.

To znači da možete zajedno koračati u budućnost bez osjećaja da ste nešto izostavili ili da nešto nedostaje. Povjerenje postoji, stvarno je i može trajati koliko god želite. I s povjerenjem na vašoj strani, Bikovi. Svijet je vaša kamenica.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Općenito, dobro se snalazite kad godina započne spuštanje u mrak, a s Jupiterom na nebu, Kvadratnom Venerom, 01. oktobra, kao da se cijeli svijet osjeća prilagođeno vašim željama.

Vi ste osoba kojoj je potrebna vaša neovisnost, vaš osobni prostor, a to je nešto što se pojavilo kao problem u vašem odnosu.

Ne razumiju svi da Strijelci žele biti slobodni. Ali ono što oni doista ne razumiju je kako možete zadržati svoju slobodu I još uvijek biti u vezi, tako i radite stvari.

Osamostaljivanje je ono što vam daje moć da ostanete u vezi pod vašim uvjetima. Ono što će vam Jupiter ponuditi na Veneri je ta čvrstoća. Vaš partner vam je sada spreman vjerovati, a to povjerenje je upravo ono što vas drži prilijepljenim za njih. Imat ćete svoju slobodu zajedno s ljubavnim odnosom za kojim toliko žudite.

Stranice: 1 2