VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

VELIKI MJESECNI HOROSKOP za OKTOBAR za SVAKI znak!!

29 rujna, 2021 0 By Admin

VAGA

Vaše jedinstvene kvalitete, koje su drugima bile izvor za ismijavanje, sada će se vjerojatno pokazati korisnima za vas. Možda ćete postati središnja osoba na nekim zabavama ili javnim okupljanjima. Ovaj tjedan budite nježni prema sebi i prema svojim najmilijima. Budući da ste trenutno pod značajnim pritiskom, možda će vam biti teško upravljati odnosima. Vaša veza možda prolazi kroz oluju zbog koje se možete osjećati obrambeno i uplašeno. Pokazat ćete se kao neovisni, ambiciozni i visoko ciljani. Inteligencija i brza pamet koje posjedujete mogu vam omogućiti da bez mnogo napora postignete svoj cilj. Vrijeme je sada povoljno. Griješiti je ljudski, a opraštati je božansko. Možda ćete osjetiti veliko olakšanje ako budete pomilovani od drage osobe za svoju grešku koju ste slučajno počinili. Možda ćete se osjećati nisko zbog odvajanja svoje djece radi visokih studija ili poslova.

Očekuje se da će vam naredni dani vratiti raspoloženje. Vjerojatno ćete biti spremni za bilo kakav posao jer vaša mentalna i fizička izdržljivost mogu biti na vrhuncu. Pokušajte uložiti svoju snagu u nešto dobro i svrsishodno. Neće se pitati jesu li drugi pogrešno shvatili vaša djela, jer vrijeme možda nije povoljno za vas. Ne osjećajte se depresivno, jednog ili drugog dana, možda ćete postići poštovanje koje zaslužujete. U potrazi za vama mogli bi doći prijedlozi za izlet na ugodno mjesto. Možda ćete uživati ​​u ovom putovanju sa svojim voljenim i članovima obitelji.

 

 

ŠKORPIJA

Iznenađenje čeka neke od vas. Vašem strpljenju napokon dolazi kraj i vjerojatno ćete biti zadovoljni načinom na koji vam se život može promijeniti. Potrudite se da poboljšate svoje bogatstvo. Ako kod kuće imate starije osobe, možete im posvetiti toliko potrebnu pažnju. To će vam pomoći da zadržite njihov i drugi sadržaj kod kuće. Ovaj mjesec možda ćete izdvojiti posebno vrijeme za svoju obitelj. Štoviše, ako ste u braku i to je također ljubavni brak, vjerojatno ćete više vremena provoditi sa svojim voljenim partnerom. Vas dvoje možda poboljšavate međusobno bogatstvo. Osim toga, možda planirate ulagati u nekretnine.

Ovo bi mogao biti dobar mjesec za razmatranje nekih od njih. Međutim, nemojte ići na nerazvijene projekte. Mogu vas dovesti u neke probleme. Pokušajte imati što više sreće. Budite prilično koncentrirani na svoj posao. Bit ćete zadovoljni načinom na koji će se život poboljšati jer ćete pokazati veliko zanimanje za svoje postupke. Ako je sam, mjesec će biti poprilično poboljšan i sretan. Vjerojatno ćete biti sretni što ćete upoznati nekoga posebnog koji bi vam mogao unijeti više pozitivnosti u život. Ovo vam se možda itekako isplati. Opet, postoji vjerojatnost da ćete započeti alternativne karijere, poput poučavanja posebnim vještinama. Ovo vam ne može samo dati ime, već vam čak može pomoći da dobijete važnu priliku da ostavite pozitivan trag u svojoj karijeri.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6