4 znaka zodijaka koji će biti u ISKUŠENJU da PREVARE tijekom Mjeseca u Blizancima, 26. – 28. Septembra 2021.

4 znaka zodijaka koji će biti u ISKUŠENJU da PREVARE tijekom Mjeseca u Blizancima, 26. – 28. Septembra 2021.

25 rujna, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Blizanci, vaš um bezobzirno luta ispod Mjeseca Blizanaca. Niste voljni zadovoljiti se svjetovnim. Istina, u posljednje vrijeme niste zadovoljni mnogim stvarima u svom svijetu. Ovaj Mjesec baca svjetlo na druge mogućnosti koje biste mogli poželjeti uzeti.

Međutim, ne možete ih istraživati ​​ako niste zatvorili veze sa svojim zadnjim poglavljem.

Kada vaše potrebe nisu zadovoljene, možete osjetiti osjećaj lakomislenosti. Ne možete ostati mirni, pogotovo ako živite kod kuće sa svojim partnerom. Ova energija stagnira i čak može učiniti da se osjećate kao da guši život iz vas. Kako možete disati, postojati ili napredovati u ovim uvjetima?

Pod Mjesecom Blizancima, 26. – 28. rujna 2021. mogli biste postati podsjetnik na nekoga iz svoje prošlosti. Možda postoji iskušenje ući u njihovu pristiglu poštu s tekstom kasno u noć. To treba ispitati, je li to prirodna znatiželja ili podmukla veza? Držanje pod kontrolom ključno je za vrijeme ovog Mjeseca.

U budućnosti ćete možda otkriti da je prioritiziranje vaših potreba važno i da ne biste trebali ostati u vezi zbog koje se osjećate nelagodno. Međutim, to treba riješiti zanemarivanjem tuđih osjećaja kada osjetite ovu vrstu nemira.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Djevice, ako ste se osjećali kao da je ta veza ubrzana, možda tražite alternativni izlaz. Osjećaj je kao da je ova veza požurila i sada ste preko glave s nekim u koga niste sigurni.

Brinete se za njih, ali ako ste iskreni, niste sretni. Iako biste to vjerojatno zadržali za sebe i nastavili putem nezadovoljstva sve dok oni to ne znaju, ovo nije poziv na nevjeru, već na prekid veze.

Vaš partner kasnije ne govori ono što vam treba. Oni nisu osoba kojoj trebate držati srce. U tom slučaju možete se osjećati kao da morate čuti te riječi od nekoga drugog. Malo je vjerojatno da će to biti fizičko spajanje, ali bi moglo biti i emocionalno flert tekstualni razgovor.

Znate da je to pogrešno, pa zašto se njihove riječi osjećaju tako ispravno?

Zaslužili ste da vas čekaju tekstovi dobrog jutra kad se probudite i kasnonoćni telefonski pozivi od prave osobe, bez nanošenja štete drugom. Negativnost koju osjećate oko sebe fizički vam uzrokuje stres. Pokušajte pronaći najbolje za vas u svakom smislu oslobađanjem od onoga što vas drži kao taoca.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Škorpione, vaš ljubomorni niz izlazi ispod ovog Mjeseca. Jesu li to iz valjanih razloga ili su grižnje savjesti pokušali prikriti vaše tragove?

Ne možete ukloniti svoje emocionalne previranja s nekim za koga tvrdite da ga volite jer ste pogriješili.

Izazivate mnogo sukoba pod Mjesecom u Blizancima, počevši od 26. rujna mnoge ćete odgurnuti. Ne čudi da u ovome možda želite sabotirati i svoju vezu. Vjerojatno postoji temeljni razlog zbog kojega ispuštate tu energiju.

Povrijeđeni ljudi povređuju ljude, ali možete zaustaviti ovaj ciklus.

Postoji bolji način da se izborite s tugom koja vas prati ovoliko dugo. Ne morate sabotirati vezu koju imate s ljudima do kojih vam je stalo. Nema ništa dobro u tome da nekome dokažete da ste čudovište kakvim se osjećate.

Budite svjesni da mnoge vaše emocije proizlaze iz vaše seksualne privlačnosti i želja. To su važne stvari na kojima se treba temeljiti, međutim često smatramo da su prolazne. Kad budete u mogućnosti, budite sigurni da razmišljate dulje od sutra.

Stranice: 1 2