3 horoskopska znaka koja će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca u konjunkciji s Neptunom od 20. septembra, osjećat će učinke iluzije na svoje odnose.

3 horoskopska znaka koja će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca u konjunkciji s Neptunom od 20. septembra, osjećat će učinke iluzije na svoje odnose.

20 rujna, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Kao vladajući Mjesečev znak, osjećat ćete i ovaj tranzit, ali u vašem slučaju vjerojatno će udariti naprijed. To znači da se vidi stvarnost braka ili životne situacije koja je odavno izgubila vrijednost ili čak privlačnost.

Žestoko štitite svoj dom i sve one koji tamo žive ili koje nazivate obitelji. Ovo je jedna od najboljih astroloških osobina vašeg znaka, jer se sve sastoji u tome da svoj život gradite na onome što je zaista važno, onima koje najviše volite.

Ponekad u nastojanju da zaštitite i njegujete, predugo trpite određene situacije. Obično zanemarujući istinu stvari ili ponašanje, pa čak i lažući sebe o tome što se događa, sve u pokušaju da se održi obiteljska jedinica ili struktura koju ste izgradili.

Kad dođe do konjukcije Mjeseca i Neptuna, bit će manje vjerojatno da ćete to učiniti i skloniji ste dopustiti da ono što je umrlo nestane jednom zauvijek. Oni oko vas mogu pokušati izazvati krivnju kao dio svoje strategije kako bi vas držali u blizini ili okrivili svoju indiskreciju na vama.

Važno je da se usredotočite na istinu, da shvatite da je zaštita i ljubav prema sebi važna, ali i zaštita i ljubav prema sebi. Zapamtite ovo i nećete imati problema očistiti svoj život od onih koji su tu samo da zauzmu prostor.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Iako nije vodeni znak, Neptun se sprema obaviti važan astrološki tranzit dvaput u sljedećih tjedan dana do vašeg znaka, što znači spremni ili ne, vrijeme je da shvatite tko ste i što želite.

U sljedećih nekoliko dana dvaput će se dogoditi Neptun će biti kvintil Sjeverni čvor koji je trenutno u vašem znaku. Sve što uključuje Sjeverni čvor znači posao, jer ovo predstavlja našu sudbinu i ono prema čemu se krećemo u ovom životu.

Neptun u retrogradnosti služi razbijanju iluzija kako bismo vidjeli istinitost situacije. Zajedno to znači da, kako biste se odlijepili od svoje trenutne životne situacije, morate vidjeti istinu o sebi, svom odnosu i tome kamo vaš život vodi.

Samo će vas ovo vratiti na put prema sudbini za koju ste rođeni u ovom životu. Ovo je velika vijest i potpuni dar svemira. Ali ne znači da neće naštetiti. Razmislite o onim odnosima koji nikamo ne vode, koliko god se trudili.

Shvatite da se neki ljudi neće materijalizirati u to tko vam ili što vam treba, bez obzira na to koliko im se šanse pružilo. I da u jednom trenutku jedino što možete učiniti je da ih jednom zauvijek oslobodite. Ovo će vam promijeniti život na nezamislive načine i pokrenuti vas na jednu od najvećih godina vašeg romantičnog života.

Stranice: 1 2