ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

ZAŠTO vaša veza NE FUNKCIONIRA! (prema vašem horoskopskom znaku)

16 rujna, 2021 0 By Admin

BIK

Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi i beskompromisni, čak i kad nemaju prednost u svađi. Radije bi nastavili biti nepomični umjesto da smatraju da bi u njihovom odnosu mogli postojati problemi. Mrze osjećati se nesigurno, što otežava prekid veze i ponekad ružnije nego što mora biti.

Ono što Bika čini izvrsnim partnerom je njihova sposobnost da budu toliko pouzdani. Međutim, ako njihov partner napravi nagle promjene bez njih (poput preseljenja, dobivanja novog posla ili iznenađenja velikim vijestima), brzo će se zatvoriti. Bikovi mogu biti pretjerano zaštitnički nastrojeni i ako osjećaju da njihov partner nije toliko posvećen vezi kao oni, prekid je neizbježan.

 

 

BLIZANCI

Blizanci ponekad mogu biti nedosljedni, što partneru može otežati predviđanje što će sljedeće učiniti. Teško im je donijeti odluku, osobito ako je odluka osjetljiva na vrijeme. Ako im partner izazove veliku životnu promjenu bez vremena za razmišljanje, na kraju neće uopće donijeti odluku.

Vrlo komunikativan i prilagodljiv, Blizanci znaju kako ići u toku veze. Ako izlaze s nekim, a njihov partner ne voli pričati o onome što ga muči, to može opteretiti odnos. Blizanci također mrze osjećati se kao da postoji rutina u vezi; to ih može učiniti vrlo nemirnima i osjećati se kao da su zatvoreni.

 

RAK

Rak može biti vrlo sumnjičav prema životu svog partnera izvan njihove veze. Vole imati ljude kojima mogu vjerovati u svom životu, ali ne vole uvijek otvarati sebe. Zbog toga se mogu činiti licemjernima i nesigurnima.

Moguće je da Rak postane sumnjičav prema svom partneru, čak i ako se ništa ne događa. U svađi će manipulirati situacijom i učiniti da se čini da niste u pravu. Ako veza ide nizbrdo, Rak će postati jako pesimističan i prestat će se truditi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4