Tri horoskopska znaka koji će se ŽELJETI RASTATI tijekom Sunca nasuprot Neptuna počevši od 14. septembra 2021. i zapitat će se ŠTO SE DOGAĐA!

Sunce nasuprot Neptuna može biti posebno izazovno jer se ovaj tranzit poigrava s našim raspoloženjem i osjećajem samozaštite.

Budući da je ovaj aspekt Neptuna retrogradan, ovdje se možemo osloniti na određenu dodatnu dinamiku – uvid, pobunu i želju za obnovom.

Uz retrogradno Sunce nasuprot Neptuna, bit ćemo svladani s potrebom za promjenom, novim smjerom. Za neke se može pojaviti hitna potreba za svrhom, popraćena mučnim idejama: “Tko sam ja i zbog čega sam ovdje?”

Ova pitanja, iako naizgled beznačajna i pomalo preširoka da bi se na njih moglo odgovoriti, također će potaknuti potrebu u nama da preispitamo svoje okruženje. Pitat ćemo svoje ljubavne živote, živote svoje obitelji, sve je pod znakom pitanja.

Za neke bismo mogli ući u ideju da je jedini način napretka doslovno odvojiti se od onih za koje smo vezani – možda predugo.

Nemojte se iznenaditi ako vam se javi želja napustiti voljenu osobu. Na vama je da odlučite kako ćete ovo završiti – neki će biti hladni i okrutni, dok će drugi dobro razmisliti i pokušati zadržati pristojnost. U svakom slučaju, za tri znaka Zodijaka, raskid će se osjećati kao da je u redu.

3 horoskopska znaka koji se žele rastati tijekom Sunca nasuprot retrogradnosti Neptuna počevši od 14. septembra 2021. su:

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Velike su šanse da će ovaj tranzit izazvati osjećaje dubokog razočarenja u vašem ljubavnom životu i osobi s kojom ste u vezi. I kako to već ide s vama, Ovnovi, ponekad ste manje taktični u svom pristupu.

Možda biste htjeli učiniti nešto sa stilom i gracioznošću, ali vaša ćud i nestrpljenje ometaju vas i tjeraju vas da se ponašate grubo. Sunce nasuprot retrogradnog Neptuna ne sjedi dobro u vašem svijetu i uznemirit će vaše razmišljanje do te mjere da ćete možda htjeti prekinuti s partnerom za to vrijeme.

14. rujna mogao bi označiti kraj vašeg ljubavnog života, pa se morate zapitati je li to doista ono što želite. Nalazite se pod utjecajem zvijezda i iako se trenutno možete osjećati opravdano i napuhano, ovo bi mogao biti potez zbog kojeg ćete požaliti. Dobro razmislite prije nego što postupite tijekom ovog tranzita, Ovnovi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će se ŽELJETI RASTATI tijekom Sunca nasuprot Neptuna počevši od 14. septembra 2021. i zapitat će se ŠTO SE DOGAĐA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top