Značenje imena SANJA i kakve su zapravo osobe koje nose ime SANJA!

Značenje imena SANJA i kakve su zapravo osobe koje nose ime SANJA!

3 rujna, 2021 0 By Admin

Zanimljivo je i to da se sve vise daju kraća imena, a Sanja je zaista kratko ime. No moramo reći da nažalost  zadnjih 16 godina, ime Sanja nije čak ni medju prvih 100 imena na listi popularnosti. Obzirom da su popularna kraća imena, Sanja bi svakako trebalo biti popularno ime, ali kao da pomalo pada u zaborav.

Osim toga, Sanja je domaće ime, ima predivno značenje, kratko je, lako izgovorljivo i zaista je steta sto nema veću popularnost. 18. rujna (septembra) jedan je od datuma kada Sanja slavi svoj imendan.

 

Kakve su zapravo osobe koje nose ime Sanja

Sanja je, kao sto i njeno vlastito ime ima značenje, veliki sanjar. Sanja je optimistična i vjeruje da “poslije svake kise dolazi sunce”. Sanja voli i budna sanjati i zanositi se ponekad sa mastom ili sa onim za sto unaprijed zna da je tesko ostvarivo ili čak nemoguće ostvarivo.

Sanja vjeruje u čuda, a čuda se i ostvare onima koji vjeruju u njih. Sanja je brižna, nježna, sarmantna, požrtvovana i vrlo posvećena obitelji ili općenito osobama koje voli. Prema osobama koje voli odnosi se vrlo zastitnički.

Sanja je često vedre naravi i zrači toplinom. U njenom drustvu se druge osobe osjećaju lijepo. Isto tako, Sanja je vrlo osjećajna i emotivna i lako ju je povrijediti upravo zbog njene sentimentalnosti. Ne voli nepravdu i bori se, kako za svoja, tako i za tudja prava. Njoj je najvažnije da su oni koje voli, sretni.

 

Sanja na arapskom:

أحلام

 

Sanja na kineskom:



Sanja na japanskom:

Stranice: 1 2