LJUBAVNI HOROSKOP od 01. do 15. Septembra za SVE ZNAKOVE

LJUBAVNI HOROSKOP od 01. do 15. Septembra za SVE ZNAKOVE

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

DJEVICA

Pred vama su dani u kojima ništa neće moći pokvariti vaš miran i skladan ljubavni život sa voljenom osobom. Nema sumnje da vi puno ulažete u ljubavni život, jer vam je ljubav veoma bitna. Sreća vam je suđena sa voljenom osobom. Sitne povremene nesuglasice u vašoj vezi gotovo da nisu ni primjetne.

 

 

VAGA

Ljubav vam često zadaje glavobolje, no u narednim danima pred vama je jedan idiličan period u kojemu ćete iskreno uživati sa voljenom osobom. Nije uvijek onako kako želite, ali u ovom razdoblju vaš ljubavni život će dobiti na stabilnosti. Slobodnim pripadnicima ovog znaka će jedne osoba izjaviti ljubav, ali vi nećete biti zainteresirani za tu osobu.

 

 

ŠKORPIJA

Puno ulažete u ljubavni život, a sada ćete ubirati plodove svog truda i svoje ljubavi. Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojima ćete iskreno moći uživati sa voljenom osobom. Sve nesuglasice i probleme koje ste imali ćete uspješno riješiti, a novih neće biti. Slodobni pripadnici ovog znaka će se pomiriti sa bivšom ljubavi.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni život neće biti u znaku nekih većih promjena. Odnosi su vam trenutno stabilni. Vlada međusobno poštivanje i uvažavanje, a tako će se i nastaviti u periodu do polovine mjeseca. Slobodni pripadnici ovog znaka će ostvariti zanimljivo poznanstvo iz kojeg bi se mogla izroditi ljubav.

 

 

JARAC

Ljubavni život vam neće donijeti bitnije promjene, iako bi promjene dobro došle obzirom da je vaš odnos upao u stanje monotonije u kojemu se ne dešava gotovo ništa. Vlada udaljenost među partnerima, a tako će se i nastaviti do polovine mjeseca. Poduzmite nešto, jer ćete se još više udaljiti ako se ovako nastavi.

 

 

VODOLIJA

Vlada kronični nedostatak vremena za mnogo toga, pa tako i za ljubavni život. U nadolazećim danima, ipak ćete si posložiti prioritete na koji ćete dati naglasak više na ljubav. Posvetit ćete se više partneru i ljubavnom životu, što je i pravilna odluka, jer bi moglo doći do ozbiljnog udaljavanja i zahlađenja odnosa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nakon svake kiše dođe Sunce. Tako će biti i kod vas. Nakon turbulentnog perioda i kod vas će zavladati mirni i skladni odnosi, a vaš ljubavni život će dobiti na kvaliteti. Dosta ste ulagali u ljubavni život, jer  ste najsretniji kada se dobro slažete. Sada će nastupiti period kada ćete iskreno uživati sa partnerom.

Stranice: 1 2