Horoskop za PRVE DANE SEPTEMBRA za SVAKI znak zodijaka!

Horoskop za PRVE DANE SEPTEMBRA za SVAKI znak zodijaka!

28 kolovoza, 2021 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Svaka vaša želja postat će stvarnost ako to zaista želite. Sada je pravo vrijeme za djelovanje i za ostvarenje onoga što ste naumili. Zvijezde vam donose prekrasno razdoblje da završite poslove koje ste započeli i da osjetite veliku financijsku dobit od toga. To morate iskoristiti dok su vam zvijezde sklone.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Pomalo depresivno djelovat će vam idući dani jer ništa novoga se neće događati u vašem životu. Dosadno će vam biti raditi iste stvari, slijediti uobičajene dnevne rituale, bez ikakvog uzbuđenja. Neće to razdoblje dugo potrajati pa pazite da vam promjena ne donese nešto negativno. Tada bi mogli žaliti za ovim dosadnim danima koji vam predstoje.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Lijepo ste sve posložili i unutar obitelji i na poslovnom planu, pa naredni dani ne bi trebali dovesti do većih iznenađenja. Sve će ići po planu i moći ćete naći spokoj i mir u vašem životu, bar slijedeće kraće vrijeme. Tada bi moglo doći do bure u vašem životu, ali idite postepeno, korak po korak, riješavajte probleme redom kako dolaze.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.)

Hrabrost vam je vrlina. Pokušajte provesti u djelo ono što ste naumili, jer ste dovoljno hrabri za to, a sada slijedi period gdje će vam zvijezde biti naklonjene. Nemojte se bojati ostvariti svoje snove. Vi ste spremni za to i zaslužujete najbolje. Neka vas ne sputavaju oni koji se ne slažu sa vama. Sada je vrijeme za velike stvari.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Prekrasni dani su pred vama. Sve što dotaknete pretvorit ćete u zlato. Samopouzdanje će vam biti na vrhuncu i bit ćete nepobjedivi. Samo hrabro naprijed, ovakvo dobro razdoblje idealno je za neke planove koje već dugo vrijeme želite provesti u djelo.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Sav vaš trud vezan za posao ne dolazi na naplatu. U novčanoj ste stisci i ne znate kako dalje. Loša vijest je da će takvo stanje potrajati i narednih dana, a dobra vijet je da vaš ljubavni život dolazi u stanje poboljšanja. Iskoristite to vrijeme za neku romantičnu gestu kojom ćete oraspoložiti svog partnera. Bit će puno lakše i bolje podnijeti financijsku stranu vašeg života.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Ono što već dugo očekujete, u narednom periodu mogli bi i ostvariti. Zvijezde su vam sklone, pa pokušajte učiniti i zadnji napor da ostvarite ono što želite. Sada je vrijeme za to, morate ubaciti i malo rizika u svoj život ako želite stvari o kojima sanjate. Budite odvažni i hrabri i pokušajte, ništa ne košta.

Stranice: 1 2