CIGANSKE KARTE PRORIČU ZA PRVU POLOVINU SEPTEMBRA za SVE znakove!

CIGANSKE KARTE PRORIČU ZA PRVU POLOVINU SEPTEMBRA za SVE znakove!

28 kolovoza, 2021 0 By Admin 2

LAV

Negativna događanja na poslu isprovocirat će neke loše odluke koje ćete donijeti. Imat ćete se vremena kajati zbog toga, ali morat ćete učiniti nešto da ispravite ono što ste napravili. Ciganske karte vide da ćete uspjeti popraviti stvari i da će sve sjesti na svoje mjesto. Napetosti na poslu donijet će i nervozu u odnosu sa partnerom. Također ćete i na tom planu vi morati biti pažljivi i obazrivi prema partneru jer vam partner ništa nije skrivio.

 

 

DJEVICA

Veliko iznenađenje vas očekuje na poslu u prvoj polovini mjeseca. Ciganske karte vide ogromno iznenađenje, ali ne govore da li je dobro ili loše za vas. To ćete sami otkriti, ali imate vremena pripremiti se na iznenađenje ma kakvo god ono bilo. U ljubavi vas očekuju samo dobre stvari. Period napetosti je iza vas pa se potrudite to iskoristiti da ponovno uspostavite odnos sa partnerom kakav bi i trebao biti.

 

 

VAGA

Priuštite si malo više rizika u svojim odlukama, kako poslovnim tako i ljubavnim, jer vam ciganske karte proriču uspjeh na ovim poljima. Dakle, ne bojte se učiniti nešto u vezi čega se premišljate već neko vrijeme. Sada je pravo vrijeme za takve odluke jer će vas sreća pratiti. Malo više hrabrosti nego inače donijet će vam uspješne i lijepe trenutke koje ćete dugo pamtiti. Hrabrost je vrlina, pa budite hrabri i nastupite pomalo agresivno jer će vrijeme pokazati da će vam se višestruko isplatiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

ŠKORPIJA

Budite sumnjičavi i ne vjerujte nikome na poslu, jer vas vaši suradnici trenutno ne vole previše. Zavidni su na vas i sve će učiniti da vam zagorčaju život na poslu. Tako kažu ciganske karte za prvu polovinu ovog mjeseca, a kažu i da se najviše pazite onoga tko vas najviše hvali i tko vam povlađuje. Oprez i samo oprez, kako na poslu, tako i u ljubavi. Ni tamo karte ne vide dobre stvari, a najgore je to što bi se među vas dvoje mogla umiješati i treća osoba. Zato, velik oprez u narednom periodu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3