Odaberi jednog konja! Jedan ti donosi veliko IZNENAĐENJE

Odaberi jednog konja! Jedan ti donosi veliko IZNENAĐENJE

15 kolovoza, 2021 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Ako ste odabrali drugu:

Iako niste velikih očekivanja i ne zamarate se previše što će donijeti sutra, jer ionako vrlo malo možemo na to utjecati. Vi živite dan za dan, jer ste sretni da se probudite živi i zdravi i da su vaši bližnji živi i zdravi. To vam je sasvim dovoljno za sreću.

Upravo zato kada vam se i osmjehne sreća na nekom planu, to vas usreći mnogo više nego one osobe koje imaju prevelika očekivanja, jer skromnost je vaša vrlo velika osobina i vrlina. Već vrlo uskoro, u vaš život ušetat će sreća. U vaš život ušetat će osoba koja će vas osvojiti na već na prvi pogled.

Ono što će vas dodatno osvajati je to, što će ta osoba biti vrlo slična vama.

Ni sami nećete vjerovati koliko sličnosti imate, sličnih stavova i razmišljanja. Između vas dogodit će se ljubav. Na ljubav dugo čekate. Nedostatak ljubavi u vama je izazivao prazninu i stalno vas je pratio osjećaj da fali “ono nešto”.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Naredni period je stvoren za vas  i vašu sreću. Uživat ćete u ljubavi i ispuniti se osjećajima koji vam već dugo nedostaju. Uživajte u ljubavi, zaslužili ste.

 

 

TREĆA SLIKA

Ako ste odabrali treću:

Ako ste odabrali ovu sliku, ona nam donosi sreću. Već neko vrijeme vam ništa u životu ne polazi za rukom. Sve izgleda kao da gubi smisao. Na ljubavnom planu ne cvijetaju ruže. Na poslovnom planu brige i problemi. Sa zdravstvene strane također se dešavaju promjene koje vas zabrinjavaju.

Na ljubavnom planu dolazi do velikih promjena. Vaš partner će uvidjeti konačno gdje griješi. Bez obzira koliko puta ste mu ukazivali na greške, nije ih vidio, jer ih nije želio vidjeti. U narednom periodu vaš ljubavni život postat će mnogo bolji, prisniji i sa puno više tolerancije i razumijevanja.

Prisjećat ćete se nekih situacija iz prošlosti, što će dodatno učvrstit vaš odnos kao što će vas i zbližiti. Na poslovnom mjestu, riješit ćete nesuglasice koje imate sa radnim kolegom.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Samim time nećete više odlaziti na posao sa grčem u želudcu i nervozni se vraćati kući. Sa zdravstvene strane nećete imati većih problema. Igre na sreću mogle bi vam donijeti mnogo novca. Naredni period biti će vam naklonjen.

Stranice: 1 2