LJUBAVNO DRVO! Izaberi jedan broj i SAZNAJ KADA ĆE LJUBAV UĆI U TVOJ ŽIVOT i što trebaš kod sebe promijeniti…

LJUBAVNO DRVO! Izaberi jedan broj i SAZNAJ KADA ĆE LJUBAV UĆI U TVOJ ŽIVOT i što trebaš kod sebe promijeniti…

7 kolovoza, 2021 0 By Admin

BROJ 13:

Pravu ljubavnu sreću ćete doživjeti tek kada neke stvari promijenite kod sebe. Morate shvatiti da svaka osoba ima iza sebe nekakvu prošlost, pa tako i neke ljubavne veze. Vama smeta prošlost partnera, smeta vam sadašnjost. U mnogima vidite prijetnju koj zapravo nema. Ljubomorni ste na sve i svakoga. Volite imati sve pod kontrolom, volite znati od koda su pozivi, poruke. Kuda vam se partner kreće i s kim je bio. Sve je to u redu, ali u nekim granicama normale. Sve što prelazi granice, samo stvarate odbojnost partnera.

 

 

BROJ 17:

Vama nije problem pronaći partnera, ali vam je problem ostati u vezi. Vi ste u stanju preko noći zavoljeti nekoga, ali isto preko noći i prestati voljeti. Zaljubite se, a onda vas osjećaji i zaljubljenost popusti i to onda više nije to. Vaše oscilacije su od “ovo je ljubav mog života i ne mogu zamisliti život bez te osobe” pa sve do “nije mi jasno što sam vidjela u toj osobi”. Možda još uvijek nije naiša ona prava osoba uz koju ćete se osjećati sretno i ispunjeno. Dugo.

 

 

BROJ 24:

Vama je ljubav jednostavno suđena. I kad vas najviše lomi, vi i dalje vjerujete u ljubav. Nema toga što vam može uništiti vjeru u ljubav. Ljubav je vaša duševna hrana i bez ljubavi jednostavno niste potpuni. Vi u gotovo svakoj osobi možete pronaći razlog zbog kojeg vrijedi voljeti neku osobu. Vas će ljubav pratiti na vašem životnom putu, jer vi kako živite život, tako živite i ljubav. Sreća u ljubavi vas neće mimoići.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BROJ 31:

Vama je teško opstati u vezi, jer imate prilično težak karakter i narav. Gotovo uvijek mora sve biti po vašem i kako vi kažete. Ljutite se za sitnice i od njih radite ogromne stvari nakon čega se samo posvađate sa partnerom i na neko vrijeme udaljite. Kad vas ljutnja prođe onda patite, ali već ste povrijedili partnera i ne može se odmah situacija izgladiti i ponašati se kao da ništa nije bilo. Ipak je potrebno neko vrijeme da se pomirite i ponovo zbližite. Kada shvatite da je u vezi bitan kompromis, onda ćete doživjeti vezu koja će biti puna razumijevanja i sreće.

Stranice: 1 2