NAJTOČNIJI TEST LIČNOSTI! Odaberi MAGIČNU KNJIGU i saznaj koju VELIKU TAJNU KRIJEŠ!

NAJTOČNIJI TEST LIČNOSTI! Odaberi MAGIČNU KNJIGU i saznaj koju VELIKU TAJNU KRIJEŠ!

4 kolovoza, 2021 0 By Admin

Upravo zato većinu vaših tajni nitko ili gotovo  nitko ne zna. Vaša velika tajna je ljubav ili bolje reći osoba zbog koje patite jer niste zajedno. To vješto skrivate, ali samo vi znate kako se osjećate zbog toga. Nosite teret i u srcu i na duši. O tome niti smijete govoriti niti relano imate kome, a to vam dodatni teret i opterećenje stvara. Smatrate da bi se neke tajne mogle odraziti na vaš sadašnji život i naškoditi vam i zato sve nosite u sebi.

 

 

AKO STE ODABRALI TREĆU MAGIČNU KNJIGU:

Vi ste vrlo tajnovita osoba i imate mnoštvo kako malih, tako i velikih tajni. U prenesenom značenju, tajna bi bila kao sinonim za nekakvu grešku, što nije nužno da je tako. Vi ste osoba koja iz prošlosti vuče razne tajne i nazovimo “greške”.

Međutim, vi ne žalite za ničime što bi se moglo podrazumijevati pod nekavu grešku. Vi ste osoba koja se jednostavno ne ponosi sa svime što je radila, ali istvoremeno ni ne žalite zbog toga.Osim toga, vi krijete svoje osjećaje, odnosno sve ono što se nakupilo u vama.

Sve ono što osjećate za sve ljude koji vas okružuju. Izvana na okolinu djelujete pozitivno, a u vama je nemir koji teško obuzdavate zbog onih koji su vam nanijeli nepravdu ili razočarenje i koji su vas povrijedili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi želite samo mir i dobro i zato često prešutite da stvari ne bi izmakle kontroli, ali onda se to odražava na vašu psihu i vaš organizam.

Stranice: 1 2