DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

31 srpnja, 2021 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Nemojte sebi dozvoliti da zbog nekakve reakcije ljudi ne kažete ili ne učinite stvari koje želite i za koje smatrate da su ispravne. Ponekad živite u sjeni, umjesto da se izborite sa takvim situacijama, napunite samopouzdanjem i krenete u “napad” prema svojim načelima.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Položaj zvijezda i planeta vam nikako nije naklonjen. Budite oprezni što god da radite. Osim toga, ne donosite neke bitne odluke, ostavite ih za dan kasnije. Ne potpisujte nikakve bitne dokumente. Danas vam je potreban opez, mudrost i samokontrola.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Netko iz vaše prošlosti želi obnoviti vezu sa vama. Vi ste sa tom osobom davno prekinuli kontakt, međutim, možete očekivati poziv ili neku drugu vrstu kontakta. Ta osoba je odlučna da ponovo zauzme svoje mjesto u vašem životu.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Položaj planeta vam je naklonjen i u danu ispred vas, mogli bi vrlo lako ostvariti određene stvari na koje već neko vrijeme čekate. Također bi mogli riješiti neke stvari kada je ljubavni život u pitanju. Iskoristite ovaj dan u svrhu riješavanja situacija koje vam inače ne polaze za rukom.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Saznat ćete nešto o jednoj osobi što vam se neće ni malo dopasti. To će vas natjerati da dobro razmislite o daljnjim postupcima kada je ta osoba u pitanju. Možda bi bilo dobro da prije bilo kakvih odluka razgovarate sa tom osobom i saslušate i njen dio priče, pa na osnovu toga sami dođete do istine ili zaključaka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Zvijezde vam nisu naklonjene i dan bi mogao biti neočekivanih situacija.  Osim toga, manjak vremena i previše obaveza, kako na poslu ako vamje radan dan, tako i izvan njega. Čeka vas i jedna rasprava koja bi mogla prerasti i u svađu.

Stranice: 1 2