DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP za 18. JUL: Bik će blistati od sreće, a OVAJ znak će se suočiti sa TEŠKOM ISTINOM!

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan ispred vas neće vam donijeti nove stresove i probleme. Baš naprotiv, donijet će vam sretne i zadovoljne trenutke. Jedan od onih dana kada vam ništa neće moći pokvariti dan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan ispred vas donijet će vam brojne razloge za sreću. Dan će biti ispunjem mirom i ljubavi. Lijepe trenutke također ćete provesti i sa voljenom osobom. Prisjetit ćete se nekih dana i situacija kojih se rado sjećate i o kojima rado pričate. Moglo bi se reći, nostaligičan dan.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Određene osobe prema vama gaje veliku količinu ljubomore. Ljubomorni su na vas kao osobu, kao i na vaš ljubavni život koji u očima drugih izgleda skladniji i sretniji nego što ustvari je. Jedna osoba bi mogla nešto učiniti čime će pokušati narušiti vaše odnose. U svemu tome, bitno je da vjerujete voljenoj osobi.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vi imate prevelika i nerealna očekivanja, te samim time nerijetko budete razočarani kada se vaša očekivanja ne ostvare ili kada situacija ne ide u pravcu kojim bi vi htjeli. Upravo će tako biti u danu ispred vas. Neka vaša očekivanja će propasti, a to će u vama izazvati različite emocije.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vaš partner bi se mogao ponašati čudno te tražiti od vas i zahtjevati neke stvari koje se vama nikako neće dopasti i koje nećete moći podržati. Vaša reakcija bit će burna, što će razljutiti vašeg partnera. Dan ispred vas, mogao bi biti prilično stresan.

 

Nastavak na idućoj strani…

DNEVNI HOROSKOP za SVE znakove zodijaka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top