ZVIJEZDE OTKRIVAJU! Šta svakom zodijaku najviše SLAMA SRCE i RAZDIRE DUŠU

ZVIJEZDE OTKRIVAJU! Šta svakom zodijaku najviše SLAMA SRCE i RAZDIRE DUŠU

14 lipnja, 2021 0 By Admin

Djevica se teško nosi kada je bespomoćna

Djevica ne voli kada postane o nekome ovisna i kada netko drugi treba napraviti nešto za nju, jer ona iz nekog razloga ne može. Ne voli biti ovisna o nikome i sve voli kada može napraviti sama.  Često ju rastužuju situacije na koje na ni jedan način ne može utjecati, a zatim bijesni što je dozvolila da ju to toliko izbaci iz takta.

 

 

Vaga je samokritična i često sama sebe krivi

Vagu dosta toga može rastužiti. Dobro je to što se ona relativno brzo oporavlja. Ne podnosi izdaju i razočaranost. U tom slučaju će više kriviti sebe nego druge, što je vjerovala osobama kojima nije trebala i što je donijela pogrešne procjene.

 

 

Škorpiju rastužuje nepravda

Škorpija se daje ljudima koje voli, bez obzira da li je obitelj, prijatelji, poslovni suradnici ili partner. Najteže joj pada izdaja bliskih ljudi, razočaranost ili kada joj je nanesena nepravda.

 

 

Strijelac ne podnosi lažne optužbe

Strijelac će vam sve oprosti, samo ga nemojte lažno optužiti da je nešto rekao ili napravio. U prvom trenutku to će kod njega izazvati burnu reakciju i ljutnju, ali ubrzo će se ti osjećaji pretvoriti u tugu. On jednostavno ne može vjerovati da ga netko može tako optužiti.

 

 

Jarca rastužuju gubitci

Jarac ne voli gubitke bez obzira o kakvom se gubitku radilo. Partner, prijatelji, bliske osobe ili onaj krajnji i posljednji životni čin. Od takvih situacija se jako teško i dugo oporavljaju.

 

 

Vodolija ne podnosi nepoštovanje

Vodolije su osobe koje zaista rado pomažu drugima, a posebno kada se radi o bliskim ljudima ili obitelji. Ne traže protuusluge ili pretjeranu zahvalnost, ali jako ih pogodi ako netko kome pomognu to baš na ni jedan način ne priznaju i ne cijene. Tada se osjećaju prevarenima i iskorištenima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribu rastužuje neuspjeh

Ribe često žive u mašti i često imaju nerealne snove. Rastužuje ju kada se njen san sruši i kada ne uspije ostvariti svoje ideje, zamisli i planove. Tada počinje sumnjati i u sebe i u cijeli svijet. Tada se osjeća tužna, depresivna i ima epizode plača.

Stranice: 1 2