VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je TURBULENTAN mjesec sa dosta padova i uspona, ali SVE SE MOŽE uz malo truda!

VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKOP za JUN: Pred vama je TURBULENTAN mjesec sa dosta padova i uspona, ali SVE SE MOŽE uz malo truda!

2 lipnja, 2021 0 By Admin

KARIJERA

Planetarni položaji na početku mjeseca sugeriraju da trebate ostati predani, koncentrirani i motivirani. Možda ćete morati više raditi kako biste ispunili svoje ciljeve. Možda ćete osjećati da vam šef ne postavlja ove ciljeve, već ih postavljate sebi. Budite u dobrim odnosima s kolegama kako biste zaštitili svoju moć i položaj na poslu. Ovog mjeseca predviđa se ogroman rast ako se potrudite.

 

 

POSAO

Poslovni ljudi koji su uključeni u vanjsku trgovinu mogu sklopiti dobre i profitabilne ponude. Oni koji su uključeni u domaću trgovinu možda će morati duže čekati da bi vidjeli dobre rezultate kako bi postigli veći rast poslovanja. Možete zaključiti značajan posao s klijentom i dodati poslovnog partnera; međutim, važno je provjeriti pozadinu partnera kako bi se osiguralo da ne sudjeluje u bilo kakvim prijevarama. Talentirani ste i marljivi. Ako slijedite svoju intuiciju i instinkt, možete postići uspjeh i bogatstvo.

 

 

PROFESIONALCI

Ne volite slijediti pravila i upute, a ovog mjeseca viši službenik može zatražiti od vas da se pridržavate pravila koja vam mogu smetati, a vi možete odlučiti napustiti posao, ali to nije dobra odluka. Budite mirni i samo strpljivo slušajte višeg službenika. Ne žurite i razmislite o svojim prednostima i nedostacima. Držite se vlastitih ideja i uvjerenja, možda će vam se pružiti prilika da ih predstavite šefu, što može učiniti vaš napredak i postizanje uspjeha.

 

 

ZDRAVLJE

Položaji planeta na početku mjeseca ukazuju na to da s obzirom na zdravlje stvari mogu varirati. Kašalj vas može mučiti ovaj mjesec. Međutim, moći ćete sami riješiti ovaj manji problem bez puno medicinske intervencije. Nije predviđeno veće zdravstveno pitanje. Međutim, ako ste dijabetičar, tada se morate strogo pridržavati dijetinih uputa liječnika. Suzdržite se od navika koje mogu ugroziti vaše zdravlje.

 

 

STUDENTI

Položaji planeta na početku mjeseca ukazuju na to da studenti odstupaju od obrazovanja i pate od depresije. Možda ćete se osjećati iscrpljeno ili iznervirano nekim obiteljskim problemima i teškim okolnostima, zbog čega biste trebali potražiti smjernice kod psihološkog savjetnika. Dobit ćete dobru podršku razgovarajući s nekim, a njihove smjernice mogu vam pomoći da se bolje usredotočite na studije.

Stranice: 1 2