BLIZANCI u JUNU: Bit će ovo mjesec prepun uspona, padova i izazova. Ipak, u drugoj polovini mjeseca se sve mijenja, a evo i šta…

BLIZANCI u JUNU: Bit će ovo mjesec prepun uspona, padova i izazova. Ipak, u drugoj polovini mjeseca se sve mijenja, a evo i šta…

24 svibnja, 2021 0 By Admin

KARIJERA

Unatoč vašem trudu i napornom radu, ovom se mjesecu možemo jako malo radovati. Morali biste se jako potruditi da ispunite očekivanja svog šefa, što vas može izludjeti. Vjerojatno se neće dogoditi ništa novo. Na poslu ćete se osjećati dosadno i potišteno. A neki kolega možda također smišlja neku zavjeru protiv vas. Dobra stvar je što vam ovaj mjesec druženje s nekim starijim osobljem može donijeti rast i opuštanje.

 

 

POSAO

Ništa nije povoljno što se tiče vaših poslovnih izgleda ovog mjeseca. Učinak vaših zaposlenika može biti ispod prosjeka i možda ćete se osjećati pod stresom kako poboljšati njihovu izvedbu. Oni koji se bave bilo kakvom vanjskom trgovinom prošli bi relativno bolje. Zapravo, uz pravu motivaciju, većina vaših zaposlenika može pokazati viši red vještina. Treba ih poticati pravim poticajima kad god je to moguće, a to bi moglo uključivati ​​novčane i nenovčane poticaje.

 

 

PROFESIONALCI

Prema zvijezdama ovog mjeseca, očekuju vas razne mogućnosti vezane za karijeru, ali u uredu morate voditi dobru evidenciju u pogledu isporuke projekata prema zadanom roku ako želite impresionirati svoje starije i iskoristiti ih mogućnosti. Možda ćete se morati suočiti s nekim izazovima u svojoj karijeri. Ali svojom odlučnošću i fokusom, moći ćete lako pobijediti izazove. Ako ste zaposleni i radite, sreća će vas podržati.

 

 

ZDRAVLJE

Ovo je povoljan mjesec tijekom kojeg je moguće dobro zdravlje, a rad kod kuće i u uredu bit će zadovoljavajući, unatoč nekoliko izazova. Morate uložiti neke napore kako biste održali dobro zdravlje. Ne pretjerujte i dobro se naspavajte. Također, budući da vaše zdravlje ovisi o tome kakve vas ljude okružuju, morate izbjegavati negativne ljude. Morate paziti na svoje zdravlje jer će vam ovo zdravo tijelo i um pomoći da se ovaj mjesec riješite izazova kod kuće i na poslu.

 

 

STUDENTI

Mješoviti je mjesec za vas u pogledu vaših obrazovnih izgleda. Većina vas će se prilično mučiti da shvati što želite postati u budućnosti i možda sumnjate u svoj izbor karijere. Oni koji se posebno bave računovodstvom i novinarstvom mogu se osjećati izgubljeno na svom obrazovnom putu. Oni koji slijede više studije suočili bi se s teškim razdobljem. Trebali biste zadržati strpljenje i ne odustajati. Oni koji se pojave na natjecateljskim ispitima trebali bi dodatno trenirati za uspjeh.

 

Povoljni datumi:

1,2, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16,17,19, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31.

 

Neusretljivi datumi:

3, 4, 5, 6, 12, 13, 18, 20, 25, 26, 27, 28.

Stranice: 1 2