ASTRO PROGNOZE!!! FINANCIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP za svaki znak za 2021. godinu

ASTRO PROGNOZE!!! FINANCIJSKI I POSLOVNI HOROSKOP za svaki znak za 2021. godinu

3 siječnja, 2021 0 By Admin

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

U Novu godinu ući ćete radno i poslovno. Godina će vam biti naporna, čak i napornija nego ova i predhodne. No vaš rad će se isplatiti i rezultirati plodom i novcem. Obavljajte svoj posao predano i koncentrirano, a odnos sa nadređenima održavajte skladno, jer bi mogli dobiti unaprijeđenje. Više ćete raditi, a onda ćete samim time imati i više novca. Ukoliko imate financijskih poteškoća, to ćete riješiti već početkom godine, no onda pametno daje i štedite da vam se ne ponovi isto.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Ova godina bit će povoljna za vaš znak zodijaka i na poslovnom planu, a i na financijskom. Otvarat će vam se nove prilike. Iskoristite, jer neke od njih će biti vrlo unosne i dobre po vas. Iako će vam sve to predstavljati dosta stresa, ipak kada sve riješite, donijet će vam mir, veće zadovoljstvo i ono najbitnije, puno više novca. Poradite na komunikaciji i odnosu sa ljudima, posebno kada su vaši nadređeni u pitanju, jer lijepa riječ sva vrata otvara. Drugim riječima, mogli bi čak dobiti i unaprijeđenje. Novca će biti više. Ako se upustite u investiciju, moglo bi vam se duplo vratiti. Osim toga, moguć je dobitak novca i na igrama na sreću.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Uvijek ste spremni za rad i ne bojite se posla. Ova godina će vam biti radna i prilično naporna što se poslovnih obaveza tiče. Promijenit ćete posao ili funkciju posla. Možda drugi posao ili unaprijeđenje, no vaš opis posla neće ostati isti, nego će odgovorniji. Samim time i bolje plaćen, tako da vas očekuje i više novca. Naporno ćete raditi i kao uvijek, prištedit ćete nešto.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

U ovu godinu nećete ući zadovoljni poslovnom i financijskom situacijom. Međutim,  godina će biti povoljna za nova učenja. Stoga možda ćete imati neko doškolovavanje radi unaprijeđenja na poslu. Također će vam se otvoriti i nova poslovna ponuda, ali kako stvari stoje, to neće biti nešto što bi na dugoročno bilo riješenje za vas. Dobro razmislite ako se odlučite na taj korak.

Sa novcem budite vrlo oprezni i ne trošite u nešto što vam nije neophodno. Doći ćete u situaciju da će vas privlačiti određene stvari i investicije, no iduća godine je više za štediti,nego trošiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3