RIBE – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu! Veoma SRETNA, USPJEŠNA i ZANIMLJIVA godina je pred vama!

RIBE – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu! Veoma SRETNA, USPJEŠNA i ZANIMLJIVA godina je pred vama!

27 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

Možemo odmah na početku reći da ako zanemarimo neke sitne probleme, da ćete i na ljubavnom planu imati vrlo uspješnu ljubavni godinu. Januar i februar će vam donijeti veoma mnogo sretnih zajedničkih trenutaka, mir i sklad veze. Tokom prva 2 mjeseca godine nikakvi problemi neće biti pristutni u vašoj vezi.

Tokom marta i aprila bit ćete izloženi stresu i nervozi, te će se to ipak odraziti na vaš ljubavni život, jer će vladati manjak volje i manjak motivacije za zajedničkim trenutcima. Međutim, vaša voljena osoba će biti puna razumijevanja prema vama i svakodnevno vas pokušavati oraspoložiti.

Tokom maja bit ćete zapravo dirnuti partnerovom pažnjom i količinom razumijevanja i ljubavi koju ima prema vama, te ćete i vi postati puno pristniji tokom maja sa partnerom. Jun i jul vam ne donosi značajnije promjene kao ni ljubavne probleme. Tokom augusta partner će vam ispuniti veliku želju, te ćete opet biti dirnuti partnerovim postupcima.

Tokom augusta takođet vas čeka zajedničko putovanje u kojemu ćete imati i previše vremena za zajedničko druženje, te ćete samim time učvrstiti još više vašu ionako čvrstu vezu. Septembar i oktobar neće donijeti promjene, kako one pozitivne, tako ni one negativne.

U novembru vas čeka prava mala ljubavna čarolija koju će vam pripremiti vaša voljena osoba. Godina na planu ljubavi za vas će biti više nego uspješna. Skoro da za ljubavne probleme nećete znati.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Već početkom januara u vaš život ulazi vaš bivši partner koji će se od prvih trenutaka početi boriti za vas, vašu ljubav i vaše povjerenje. Bivša veza vam je donijela više tuge nego sreće i nećete prihvatiti partnerovo udvaranje. No vaš partner neće odustajati bez obzira što vi radili ili rekli.

Iako u vama još uvijek ima plamen ljubavi i dalje ćete odbijati partnera. Postat će vam simpatično njegovo nespretno udvaranje i ipak ćete uspjeti uspostaviti jedan lijep odnos, iako više prijateljski. Kako će vrijeme prolaziti, vaš bivši partner će vas sve više početi osvajati i sve više ćete željeti naći se u partnerovom zagraljaju.

Ipak tokom marta ćete započeti ponovo vezu sa bivšim partnerom. Kako će vrijeme odmicati, shvatit ćete da niste pogriješili što ste dali partneru još jednu šansu, ali isto tako i vama. Dali ste obostranu priliku oboma da jedno drugo usrećite, a u tome ćete i uspjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša odluka će se pokazati ispravnom, jer ovaj put će vam ljubavna veza donositi gotovo samo sretne trenutke, a za probleme gotovo da nećete ni znati. Vama će naredna godina već od samog početka započeti sa bivšim partnerom i donijeti vam sreću.

Stranice: 1 2