STRIJELAC – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Saznajte da li vas u 2021. godini čeka SREĆA ili TUGA!

STRIJELAC – VELIKI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Saznajte da li vas u 2021. godini čeka SREĆA ili TUGA!

26 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI

Naredna godina bit će u znaku uspona i padova. Tokom januara, vaša veza će savršeno funkcionirati. Vremena zajedničkog ćete imati i više nego što ćete željeti. Vladat će sloga i mir u vezi. No, tokom februara dolaze i prvi problemi. Vaša voljena osoba će iz nekog razloga postati jako ljubomorna i svakodnevno imati ispade ljubomore.

Takva nepodnošljiva situacija protegnut će se i kroz mjesec mart. Vi jednostavno nećete moći uvjeriti partnera da nema ni jedan opravdani razlog za ljubomoru. Tokom aprila situacija će se smiriti i ponovo će sve biti u redu kao na početku godine. Stabilna situacija će biti tokom aprila i maja, a onda opet problemi u junu.

U junu će se vama otvoriti poslovna ponuda koja je dosta udaljena od vašeg mjesta stanovanja. Vi ćete predoložiti partneru da promijenite mjesto boravka, jer mislite na svoju karijeru i ne želite propustiti takvu priliku. Vaš partner vas u tome neće podržati što će u konačnici opet izazvati nesuglasice i napetost među vama.

U augustu se situacija mijenja, ali ovaj puta ćete vi biti ona strana koja se ljuti. U život vaše voljene osobe pojavit će se bivša ljubav vašeg partnera. Vi ćete to saznati i to će vas naprosto razbijesniti. Međutim, vaša voljena osoba će riješiti taj problem u korist vaše veze.

Vama će to biti dokaz partnerove ljubavi, jer sve kušnje, nesuglasice i sve što će vas pratiti tokom naredne godine, nisu vašeg partnera odvele u zagrljaj druge osobe. Nakon toga ćete drugačije gledati na sve i shvatiti da su potupuno nepotrebne nesuglasice koje imate.

Iako će vam godina započeti i neko vrijeme trajati turbulentno, od augusta pa sve do kraja godine, vaša veza će se učvrstit, a vaš odnos će postati vrlo skladan.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Naredna godina će biti vrlo turbulentna. Donijet će vam neke tužne trenutke, ali isto tako i veliku sreću. Već u januaru ćete započeti vezu sa osobom koju znate od prije. Ta osoba će vas vrlo brzo razočarati i povrijediti, pa ćete već tokom februara prekinuti tu vezu.

Februar ćete provesti potišteni i tužni, isto kao što ćete izgubiti vjeru u ljubav. U martu se u vaš život pojavljuje vaša bivša ljubav. Na razne načine će vas početi osvajati ubjeđivajući vas kako se promijenio, kako mu nedostajete i tražiti da opet započnete vezu.

Tokom aprila ulazite u vezu sa bivšim partnerom, no ubrzo vam stvari postaju jasne. Vaš partner se nije promijenio i sve ono što je stvaralo problem kada ste prvi put bili u vezi, stvara i sada. Ubrzo izlazite i iz te veze i zatvarate ta vrata za sva vremena. Bivši partner će ostati bivši i više se to neće promijeniti.

A onda tokom juna dolazi pravo malo iznenađenje. U vaš život ulazi osoba koja će zavrtiti vaš mali svijet. Od prvog momenta ćete osjećati veliku povezanost. Upravo će to biti osoba sa kojom ćete u julu započeti vezu. Upravo će to biti osoba kraj koje vam je sreća suđena i koja će vas iz dana u dan usrećivati na razne načine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

S tobom osobom ćete biti u sreći sve do kraja godine, a možda i duže. Iako će početak godine biti bolan, ipak ćete na kraju pronaći ljubav svog života.

Stranice: 1 2