DJEVICA: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Zvijezde vam otkrivaju o SVIM DEŠAVANJIMA i PROMJENAMA

DJEVICA: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. godinu. Zvijezde vam otkrivaju o SVIM DEŠAVANJIMA i PROMJENAMA

26 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

Ljubav u narednoj godini bit će prevrtljiva, isto kao što će vas ljubav zapravo staviti na veliku kušnju. Tokom januara i februara doći će do velikih zahlađenja odnosa između vas i vaše voljene osobe. Vaš ljubavni odnos bit će vidno narušen.

Komunikacija će vam biti svedena na minimum i na ono što zapravo ne možete izbjeći, odnosno ono neophodno. Nakon toga, već početkom marta situacija se još više pogoršava. Vaša voljena osoba će vam svakodnevno nanositi tugu svojim postupcima i izražavanjem.

Sve ćete to podnositi jer ćete smatrati da je to prolazna kriza koja ponekad sve zapadne, pa tako i vas. No ispostavit će da to nije prolazna kriza, jer će vaša ljubavna situacija postajati sve gora. Uz sav vaš trud i volju, nećete uspjeti postići kompromis sa voljenom osobom i riješiti nastale probleme.

Takva situacija protegnut će se i kroz april i maj. Neće doći do poboljšanja, već će sve ići u još gorem pravcu. Krajem maja vi ćete se ipak odlučiti na ljubavni kraj i ostaviti iza sebe stari život. U maju i junu nećete se dobro osjećati i najviše ćete imati potrebu biti sa samim sobom.

Ali onda dolazi nešto neočekivano. U julu u vaš život ulazi jedna osoba koja će vas osvojiti već u prvi trenutcima. Nećete bit svjesni situacije i da se to sve događa baš vama. U toj osobi pronaći ćete jako puno sličnosti i po mnogo čemu će vam odgovarati.

Početkom augusta s tom osobom ćete započeti vezu. Otići ćete na putovanje, provoditi puno vremena skupa i iskreno uživati u svakom zajedničkom trenutku. S tom osobom ćete zapravo osjetiti pravu ljubav i shvatiti što je prava ljubav. S tom osobom ćete doživjeti onu pravu ljubavnu sreću. Vaša veza bit će čvrsta i iskrena i temeljit će se na pravoj ljubavi.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Naredna godina vam neće dobro početi. Početkom godine i januara, osjećat ćete se usamljeno i tužno što nemate kraj sebe neku osobu koja će vas voljeti i koju ćete vi voljeti. Februar vam također neće donijeti bitnije promjene. Ali početkom marta, u vaš život ulazi jedna osoba koja će vam protresti tlo pod nogama.

To će biti ljubav na prvi pogled i to obostrana. Uživat ćete u zajedničkom provedenom vremenu. Ta osoba će biti nešto najljepše što vam se dogodilo u životu. Osjetit ćete prave čari ljubavi i osjetit ćete kako je kad vas netko iskreno voli. Ta osoba će biti jako pažljiva prema vama i sve će raditi zarad vaše sreće i zadovoljstva.

Bit ćete voljeni kad nikad prije, a to ćete i sami osjećat zbog postupaka te osobe. Pred vama je uspješna ljubavna godina u kojoj ćete pronaći ljubav svog života.

Stranice: 1 2