RAKOVI, zvijezde vam otkrivaju PRAVU ISTINU i TAJNU o onome što vas čeka TOKOM CIJELE 2021. GODINE!

RAKOVI, zvijezde vam otkrivaju PRAVU ISTINU i TAJNU o onome što vas čeka TOKOM CIJELE 2021. GODINE!

24 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV

LJUBAV ZA ONE U VEZI

Januar i februar će biti u znaku ljubavi. Dosta ćete imati zajedničkog vremena koje ćete provoditi uživajući. Vaš odnos bit će skladan i miran bez nervoze i tenzija. Prvi problemi javit će se u mjesecu martu. Probleme će izazvati vaš bivši partner koji će se upetljati u vašu vezu.

Vaša voljena osoba će to sve saznati. Međutim vi ćete to uspjeti riješiti, a odnos između vas i vašeg partnera se neće narušiti, jer će vaš partner znati da u tome nema vaše krivice.  U aprilu i maju nastupa opet jedan miran period u kojemu neće biti značajnih promjena.

Međutim, početkom juna vi ćete opet sresti vašeg bivšeg partnera. U vama će se početi buditi osjećaji za koje ste mislili da više ne postoje. Najveći dio vremena razmišljat ćete o bivšem partneru i nećete znati šta da napravite. Pred vama će biti izazov i odluka.

Jun i juli  nećete biti zainteresirani za partnera, vaši odnosi će se udaljiti i zahladiti. Vladat će manjak komunikacije i svega ostalog. Bit ćete najviše fokusirani  na bivšu ljubav i da li da ostanete u vezi u kojoj jeste ili da se vratite bivšem partneru.

Početkom augusta donosite konačnu odluku. Nećete napustiti voljenu osobu i nećete se vratiti bivšem partneru. Shvatit ćete zapravo kroz to vrijeme koliko ste voljeni sa strane partnera i svjesni ste da bi bio veliki rizik vratiti se bivšem partneru obzirom na vašu zajedničku prošlost.

Od augusta pa sve do kraja godine, vaša ljubavna veza dobit će jedan posve drugi smisao i učvrstiti se. Do kraja godine neće vas pratiti znajčajnije promjene i veći problemi.

 

LJUBAV ZA ONE KOJI NISU U VEZI

Januar ćete provesti sami, ljubav u januaru nećete doživjeti. Međutim u februaru  vaš život ulazi jedna osoba koja će vas osvojiti već u prvi trenutcima. Vi ćete vrlo brzo započeti vezu sa tom osobom i to početkom marta. Međutim u toj vezi nećete ostati dugo.

Vama će svakim danom biti sve jasnije da to nije prava osoba za vas i ona osoba pored koje bi mogli doživjeti ljubavnu sreću. Ta osoba u vezi neće biti ista ona osoba kakva je bila dok niste započeli vezu. Vi ćete se odlučiti za ljubavni kraj u aprilu. To će vas prilično slomiti i na kratko ćete izgubiti vjeru u ljude i ljubav i svoju ljubavnu sreću.

Ali onda dolazi do preokreta. U julu upoznajete osobu koju ćete vi očarati i koja će se početi boriti za vas, vašu ljubavi povjerenje. Bit ćete skeptični u početku, jer rane još nisu zacijelile od prošle veze. Ali odlučit ćete ipak dati priliku toj osobi, a i sebi da pokušate pronaći zajedničku sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrijeme će pokazati da je to bila prava odluka, jer sa tom osobom ćete biti u vezi sve do kraja godine. Doživjet ćete brojne lijepe zajedničke trenutke i u toj vezi ćete biti zaista sretni. Iako vam godina neće lijepo početi, ipak na kraju ćete pronaći ljubav svog život i biti više nego sretni.

Stranice: 1 2