RAK – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Godina izazova, odluka i borbe za opstankom

RAK – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Godina izazova, odluka i borbe za opstankom

17 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI

Ono što je sigurno je to da će vaš ljubavni život biti na kušnji. Pojavit će se izazovi, pojavit će se neodlučnost i najveći problem je to što neko vrijeme ni sami nećete znati što hoćete i želite. Zvijezde smatraju da će položiti ispit, odnosno da ćete odoliti svim kušnjava, a izazove da ćete uspešno proći.

Sam početak godine u vaš ljubavni život neće donijeti neke značajnije promjene kao ni zbivanja. Miran i stabilan period vlada će prva dva mjeseca. S martom dolaze i prvi problemi koje će izazvati vaš bivši partner. Da stvar bude još gora, za sve to će saznati i vaša voljena osoba.

Međutim, vi ćete to riješiti vrlo brzo na obostrano zadovoljstvo vas i vašeg partnera. Bivšem partneru pokazat ćete gdje mu je mjesto, a gdje je vaše mjesto. Jasno ćete mu dati do znanja da se ni u kojem slučaju ne mislite vraćati na staro i da sada imate jedan posve novi ljubavni život.

Ali, život će se u mjesecu junu poigrati sa vama na način što će vam spojiti put sa bivšim partnerom. Vaš susret probudit će u vama osjećaje za koje ste zaista mislili da više ne postoje. Tokom naredna dva mjeseca održavat ćete komunikaciju sa bivšim partnerom, ali situacija se neće dalje razvijati.

Bit ćete bezvoljni, jer će vas srce vući na jednu stranu, a razum i onaj drugi dio srca na drugu stranu. Tokom augusta posložit ćete svoje misli i donosite konačnu odluku. Volite svog partnera i ne želite se vratiti bivšem parteru. Kroz period vaše odsutnosti i nezainteresiranosti za sadašnjeg partnera, zapravo ćete kroz mnoge situacije shvatiti koliko ja partnerova ljubav prema vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Do sada dosta toga niste primjećivali, a to ćete primjetiti upravo u tom periodu. To će u vama pobuditi još veću ljubav i još veću odlučnost da ne postoji ta osoba koja će vas rastaviti od vaše voljene osobe.

Stranice: 1 2