DJEVICA – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Nakon TUGE i BOLI, u drugoj polovini godine dolazi SREĆA!

DJEVICA – LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP za 2021. godinu! Nakon TUGE i BOLI, u drugoj polovini godine dolazi SREĆA!

17 prosinca, 2020 0 By Admin

LJUBAV ZA ONE KOJI SU U VEZI

Odmah na početku da kažemo da će ovo biti jedna vrlo stresna ljubavna godina za vas. Gotovo da ne postoji šansa da će vam godina započeti lijepo. Već od prvih dana Nove godine pratit će vas samo problemi i nesuglasice. Vaši odnosi bit će narušeni i popraćeni konstantnim nesuglasicama i verbalnim sukobima.

Takav period će potrajati prva dva mjeseca godine. Tokom marta se situacija na planu vašeg ljubavnog života još više pogoršava. Vaša voljena osoba će vam svakodnevno nanositi tugu svojim postupcima i stvarati nervozu i stres. Uz sav vaš trud i volju da riješite nastale probleme nećete uspjeti.

Nećete usjeti jer vaša voljena osoba neće surađivati i neće pristajati na kompromis. Mislit ćete da je to prolazna faza koja će se s vremenom smiriti i zbog toga ćete sve nekako podnositi. Međutim to neće biti prolazna faza, jer će vaš odnos iz dana u dan postajati sve gori i gori.

Vama će postati posve jasno da jednostavno više nema zajedničke budućnosti. Vaša voljena osoba će vam svakodnevno davati novi razlog zbog kojeg ćete tako misliti. Vama ništa drugo neće preostati nego da se odlučite za ljubavni kraj.

Krajem maja i početkom juna donosite konačnu odluku. Napuštate partnera i prekidate ljubavnu vezu, a vaš partner će to sasvim dobro prihvatiti i složiti se da je to najbolja odluka. Bit ćete shrvani naredna dva mjeseca iza toga i bit će vam potreban određeni period da se oporavite.

Sudbina će se pogirati sa vama i u julu vam poslati osobu koja će uspjeti izmamiti osmjeh na vaše lice i kraj koje ćete zaboraviti na ljubavne probleme. Osjećat ćete se dobro u društvu te osobe i svakodnevno otkrivati sličnosti koje imate. U augustu započinjete vezu sa tom osobom nakon čega ćete otići na zajedničko putovanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Činjenica je da će vam godina biti teška i u znaku tuge, stresa i problema, no ipak ćete pronaći osobu kraj koje ćete ponovo osjetiti ljubav i kraj koje ćete se osjećati voljeno.

Stranice: 1 2