JESENJI HOROSKOP ZA VAGU VODOLIJU i RIBE!

JESENJI HOROSKOP ZA VAGU VODOLIJU i RIBE!

5 listopada, 2020 0 By Admin

VODOLIJA

Pred vama je zaista jedan lijep period vremena sa kojim ćete moći biti i više nego zadovoljni. Neće vladati posve idilična situacija tijekom cijelog jesenskog perioda, ali kada se sve zbroji i oduzme, bez sumnje se može reći da će naredna tri mjeseca biti uspješna. Već sredina Oktobra unosi mir u vaš ljubavni život u kojega se u zadnje vrijeme uvukla nervoza. Poslovna situacija će tijekom Oktobra bit nepromijenjena, ali stići će vam novčani dobitak koji će mnogo toga promijeniti u vašem životu.

Novembra donosi jedan mali drugačiji stil života, jer ćete razmišljati kako da investirate novčani dobitak, jer bi vam se na taj način mogao višestruko vratiti. Financijska situacija će biti posve stabilna, pa problema sa novcem nećete imati. U ljubavni život ponovo će se uvući doza nervoze, pa su moguće povremene svađe, ali ništa što bi ostavilo dublje posljedice na vašu vezu. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati mogućnost obnoviti bivše veza, iako će mnogi započeti nove ljubavne romanse. Vaš život će doseći vrhunac uspjeha na samom kraju jeseni, jer ćete do tada realizirati mnoge svoje planove i riješiti velik dio problema.

 

RIBE

Oktobar će biti u znaku uspjeha. Ovaj jesenski period za vas uopće neće biti loš. Otvarat će vam se razna vrata i razne prilike. Već krajem ovog mjeseca, otvorit će vam se prilika za obavljem puno kvalitetnijeg posla u kojemu bi daleko više mogli napredovati, pokazati se i iskazati u svome rade. Naći ćete se pred izazovom, a i dozom rizika, jer svaka promjena ipak donosi i rizik.

Vi ćete prihvatiti novu poslovnu priliku. Vrijeme će pokazati da je vaša odluka bila i više nego ispravna. Financijska situacija će biti vrlo dobra, jer će vam taj posao donositi daleko više novca. Ljubavni život će biti škakljiv, jer ćete upoznati osobu koja će na vas ostaviti dubok dojam i sa kojom ćete poželjeti ići korak dalje. Odnos sa partnerom uz manje uspone i padove, može se reći da će biti stabilan.

Novembar donosi nove promjene, a jedna od njih je početak posla na novom mjestu. S poslovne strane ćete biti zadovoljni, jer upravo to će biti ono što ste željeli raditi, a i već smo rekli, financijska primanja će biti daleko veća. Nemir će se uvući u vas i tijekom Novembra jer nećete moći prestati misliti na osobu koju ste upoznali. Srce će govoriti jedno, a razum drugo. Na vama će biti velik izazov i kušnja pred kojom ćete ili pokleknut ili se prepustit novim čarima. Slobodni pripadnici ovog znaka će početkom Novembra započeti ljubavnu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stranice: 1 2