JESENJI HOROSKOP ZA VAGU, ŠKORPIJU i STRIJELCA!

JESENJI HOROSKOP ZA VAGU, ŠKORPIJU i STRIJELCA!

5 listopada, 2020 0 By Admin

ŠKORPIJA

Sa jesenskim dešavanjima nećete moći biti posve zadovoljni. Ovaj period donijet će vam neke situacije iz kojih bi se mogli izroditi neki problemi. Iako, daleko više će biti onoga sa čime ćete ipak moći biti zadovoljni. Sam kraj Oktobra će u vaš ljubavni život unijeti nemir koji će u vama probuditi sumnju u partnera. Nedostajat će vam povjerenja i imat ćete osjećaj da su među vama neke tajne. Međutim, Oktobar će biti idealan za riješavanje nekih problema koje već neko vrijeme imate. Početkom Novembra vaši problemi otići će u prošlost. Vi ćete se uspješno izboriti sa problemima i iz njih ćete izvući svoj maksimum.

Također ćete uspjeti ostvariti svoje planove koji će imati veliki utjecaj na vašu budućnost. U novembru vaša ljubavna situacija bit će stabilna. Nestat će sumnje i povjerenje koje ste imali u prethodnom mjesecu. Vaš partner će vam svojim postupcima pokazati i dokazati da zaista nije bilo razloga za sumnju. Poslovna situacija bit će jako dobra. Vaš trud, rad i zalaganje neće proći neopaženo, te ćete zbog istog biti i nagrađeni. Ono što će najviše obilježiti jesenski period je novčani dobitak koji vam stiže samim krajem jeseni. Slobodni pripadnici ovog znaka će krajem Oktobra započeti ljubavnu vezu i to najveći broj započetih veza će upravo biti sa bivšim partnerima.

 

STRIJELAC:

Oktobar možda neće biti onakav kakav bi htjeli da bude, jer će vam prije svega i poslovna i ljubavna situcija zadavati glavobolje. Kvalita rada i posla neće biti upitna na poslu, ali će zbog nekih osoba i nekih loših odnosa, vaša poslovna sredina za vas biti nepodnošljiva. To nije ništa novo, ali postoje periodi kada je to više izraženo, a više izraženo će biti u Oktobru. Ljubavna situacija će biti stabina, no pojavit će se jedna osoba koja će između vas pokušati unijeti nemir. Vaša veza će tijekom Oktobra upasti u ozbiljnu krizu zbog informacija koje ćete vi dobiti od treće osobe i zbog nedostatka povjerenja u partnera.

Novembar donosi nešto povoljnije razdobolje, a mnogi pripadnici ovog znaka će promijeniti radno mjesto. Sa sadašnjim poslom niste zadovoljni, najviše zbog nedovoljno financijskih sredstava. Otvorit će vam se poslovna prilika i posao u kojemu bi mogli napredovati i ostvarivati bolje uspjehe i veći novac. Ljubavna situacija će se tijekom Novembra smiriti, jer ćete uvijedjeti da treća osoba koja je pokušala unijeti nemir u vaš život, nije bila iskrena i radila je to iz posve sebičnih razloga. Slobodni pripadnici ovog znaka će početkom Novembra pronaći ljubavnu sreću i biti u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stranice: 1 2