Zvijezde otkrivaju tko je NAJVEĆI LAŽOV među zodijacima…

Zvijezde otkrivaju tko je NAJVEĆI LAŽOV među zodijacima…

4 listopada, 2020 0 By Admin

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Kao i Ovnovi, Strijelci su jedan od najiskrenih zodijaka koji gotovo nikada ne lažu. Vrlo su iskreni i uvijek govore ono što misle. Zapravo često kažu i previše jer su preiskreni pa često sami sebi time stvore problem. Nedostatak kod Strijelaca je dok pričaju što vole malo preuveličati stvari. Oni misle da su svi ljudi iskreni, a u tome naravno griješe, pa se time izlože riziku. Ako niste spremni na istinu i iskreno mišljenje, ne tražite Strijeca da vam kaže svoje iskreno mišljenje.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vrlo su ambiciozni i zbog postizanja svojih ciljeva desit će se da će slagati. Također će i prešutjeti istinu ako bi se ta istina mogla odraziti na njegove planove i ostvarenje ciljeva. Što se svih ostalih situacija tiče, Jarac zaista vrlo rijetko laže. Laže onda kada je to stvarno neizbježno. Jarac je vrlo iskren i lojalan i ako poznate nekog Jarca, onda znate da se možete pouzdati u njega.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Ovaj zodijak u pravilu ne laže, a ako slaže, njegove laži su u dobrotvorne svrhe, barem on tako smatra. Izgjegavat će reći istinu ako bi ona mogla naškoditi osobama koji su u nekoj zajednici, a pogotovo kada se radi o njegovim bliskim osobama. Znači, oni lažu kada vide kada će to biti korisno za nečije odnose.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Riba će slagati onda kada se želi izvući iz neke nemilosrdne životne situacije. Ponekad laže i o svojoj sadašnjosti i o budućnosti, a i o prošlosti. Toliko se zna uživjeti u svoje laži da na kraju i same povjeruju u svoje laži. Ribe puno maštaju i veliki su sanjari i često stvari preuveličavaju. Međutim, njene laži ne mogu nikoga povrijediti ili nekome nanijeti zlo. Njene laži nisu zlog karaktera.

Stranice: 1 2 3