Zvijezde otkrivaju tko je NAJVEĆI LAŽOV među zodijacima…

Zvijezde otkrivaju tko je NAJVEĆI LAŽOV među zodijacima…

4 listopada, 2020 0 By Admin

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Najveća odlika ovog zodijaka je iskrenost, poštenje i odanost, a tako se i ponaša. Lav u principu ne laže često, ali ponekad laže malo, a ponekad jako puno, ali to su zaista rijetke situacije. Ako osjeti da će biti uvučen u situaciju iz koje se neće moći izvući bez laži, tada odlazi i ne želi biti dio toga. U laž se upušta zaista kada u onim rijetkim situacijama kada je to neophodno. Ali, ako je u pitanje nešto od životne važnosti, onda se pretvara u lažova u kojem mu tada nitko nije ravan.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Djevica itekako zna i može lagati. Posebno u situacijama u kojima su izložene napadima, okrivljivanjima ili kritikama. Iako se Djevica zna i zaustaviti zbog straha da ne bi bila uhvaćena u lažima. Njene laži nisu zlobnog karaktera niti mogu ugroziti nekoga.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaga prema laži ima strahovitu odbojnost i ne podnosti lažove, ali se ne može reći da Vaga nikad ne laže. Vaga ima problem sa ravnotežom, a isti takav problem ima i prema lažima. Ona želi biti dobra sa svima, pa u te svrhe ponekad joj pobjegne koja laž. Međutim kada se radi o ozbiljnim stvarima, čvrsto se bori za pravdu i tada nema mjesta za laži. Vaga će elegantno slagati i u situacijama kada treba pomoći svojim voljenima.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Nadamo se da se neće uvrijediti naše Škorpijice, pogotovo one koje se neće pronaći u sljedećem tekstu, jer se ne odnosi doslovno na sve Škorpije. Međutim, nema većih lažljivaca od Škorpija među zodijacima. Oni su najsposobiji lažljivci i njih laž zabavlja, posebno kada time zabave i druge. U stanju su se toliko uživiti u svoje laži da stvore u očima drugih o sebi potpuno drugačiju sliku. U stanju su svakoga izmanipulirati i svojim lažima postići sve što žele. Škorpije su izvrsni političari.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3