ZVIJEZDE OTKRIVAJU za svakog znaka kako podnosi..

ZVIJEZDE OTKRIVAJU za svakog znaka kako podnosi..

21 rujna, 2020 0 By Admin

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Strijelac najlakše liječi svoju bol kada biva izvan kuće. Ako je u mugućnosti otići će na put ili barem na dugu vožnju. Kada pati ne podnosi samoću pa će isto tako potražiti društvo i otici u kafić na čašicu razgovora sa društvom da što manje misli na svoju bol i patnju. Drugi dan svejedno se budi sa svojom patnjom i ponavlja isti scenarij dok bol ne popusti.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Jarac kad pati, pati u sebi i u tišini. Ne otvara se nikome, nego drži sve u sebi i nosi se sam sa svojom patnjom i boli najbolje kako zna i umije. Prevrće po mislima i analizira svaki detalj u glavi u nadi da će naći objašnjenje i odgovore na pitanja na koje nema odgovore. Bol će ublažiti radeći kao manikaj ili će slušati muziku i gledati omiljene filmove.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vodolija kada je ostavljena, jako teško proživljava svoju bol i patnju. Udalji se od svih i svega i zatvori se u svoja četiri zida i sama proživljava svoju bol i nosi se sa njom najbolje što zna. Kada odluči izaći, najčešće traži blisko društvo za druženje i da se izjada.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Riba kada je ostavljena, veoma teško podnosi rastanak. Najčešće ga ne prihvaća i inzistira da se veza nastavi i dalje. Ako je ipak ostavljena u stanju je sve dok pati i boluje cijelo vrijeme razmišljati što i kako da napravi samo da vrati svoga voljenoga.

Stranice: 1 2 3