Žene 40 i 50-tih godina! Ne žalite što starite!

Žene 40 i 50-tih godina! Ne žalite što starite!

1 rujna, 2020 0 By Admin

Prepoznaju lažne i koristoljubive “prijatelje”

Slično je i u prijateljstvu. Kao mlađi, olako bi sklapali prijateljstva. Vjerovali, povjeravali se, pomagali i određene prijatelje gledali kao da su nam članovi obitelje. Sve do jednom, dok nas ti, nazovimo prijatelji, ne izigraju i ne razočaraju. Često bi sklapali iznova nova prijateljstva i opet se iznova prepuštali puni vjere i povjerenja. Mislili bi da ovaj put nećemo biti izigrani, ali, nažalost, opet doživimo isto.

Nakon 40tih i 50tih godina, krcati smo iskustvom i više ne sklapamo prijateljstva tako olako. Žene su u toj dobi najpametnije i najmudrije. To je odlika koja ih krasi i na koju mogu biti ponosne na sebe. Vrlo dobro znaju prepoznati i procijeniti ljude. Naravno, i shvatiti njihove namjere, slatkoriječivost i sve ono ostalo čime nam pokušavaju “zamazati oči”.

 

Žena je najljepša nakon 40-te godine

Upravo tako. Ne samo što je fizički žena najljepša nakon 40-te, nego ju krasi ljepota duha i sva samouvjerenost i samopouzdanje koje zrači iz nje. Po statistikama, muškarcima se najviše sviđaju žene oko i nakon 40-te godine.

To su godine kada žena nema potrebu da obuče prekratku suknju ili preduboki dekolte da bi privukla poglede muškaraca ili ih osvojila time. Ona zna, da će njena elegancija, profinjeni izgled i profinjeno držanje, još veći i bolji dojam ostaviti na muškarca nego kad se obuku izazovno ili preizazovno.

Kada kažem “elegancija”, pod tim podrazumjevam i sportski stil oblačenja ili casual. Žene vrlo seksipilino izgledaju u trenirci, tajcama i sportskoj majici i to vrlo lijepo i elegantno izgleda i stoji na njima.

 

Više cijene svoga partnera/supruga

Svaka žena do tih godina naiđe i na druge muškarce koji ju pokušaju osvojiti. Na momente pomisle da su možda bolji od njihovog izabranika. Neke žene odole i uspiju se obraniti da se ne upuste u nešto više, dok neke žene se upuste i u razne afere. Najčešće te afere puknu i žena ostaje tamo gdje je i bila.

Kod kuće uz svog partnera. Tada shvati, da je ipak ono što joj njen partner pruža i daje, mnogo više nego što je dobila u toj aferi. Tada ga počne više cijeniti, te osjećati grižnju savjesti zbog onoga što je učinila. One žene koje se ipak ne upuste u razne afere, shvate i znaju da je to sve prolazno, možda samo nešto novo ali ne i drugačije.

Ostaju vjerno uz svog partnera i kako vrijeme prolazi, sve više cijene svog partnera, obitelj i zajednički život jer znaju da je smisao života skladna i sretna obitelj.

 

Mudrije, pametnije, iskusnije, odlučne, hrabre

Svaka žena je u toj dobi krcata mudrosti. Pametna je uvijek bila, ali sada zna iskoristiti tu svoju pamet za svoje ciljeve, ideje, projekte, za svoju sreću. Iskusne po mnogo čemu i nije ih lako prevariti jer znaju prepoznati sve ono što nije iskreno. Odlučne i hrabre, jer kad si zacrtaju neki svoj cilj, kao lavice se bore i ne odustaju dok ne postignu ono žele i na tom putu nitko i ništa ih ne može zaustaviti niti ustrašiti.

 

 

 

 

 

 

Stranice: 1 2