SUSRET SA OSOBOM IZ PROŠLOSTI: OVA 3 znaka osjetit će stari plam i sjetit će se kako su nekad davno voljeli i kako uspomene znaju boljeti!

SUSRET SA OSOBOM IZ PROŠLOSTI: OVA 3 znaka osjetit će stari plam i sjetit će se kako su nekad davno voljeli i kako uspomene znaju boljeti!

19 ožujka, 2024 0 By Admin

BIK

Neki osjećaji nikada ne nestanu, možda se sakriju i kad-tad ponovo iskoče i iznenade nas. Tako će i vas uskoro iznenaditi osjećaji za koje ste mislili da su odavno izgubljeni. Susret sa jednom osobom iz vaše prošlosti nakon dugo vremena potaknut će vas na razmišljanje. Počet će se buditi osjećaji ljubavi prema toj osobi jer je ljubav jednom bila ono što vas je spajalo. Život je tako nepredvidiv i vi odavno više niste zajedno. Međutim, ponovni susret nakon toliko godina upalit će novu vatru i ispremješati vaše osjećaje kao nikad do sada.

Nećete znati što učiniti, bit ćete zbunjeni, ali jednim dijelom i jako sretni što ste se ponovo susreli. Mogućnosti će tada biti brojne. Naći ćete se ponovo na životnoj raskrsnici gdje ćete morati odabrati kojim putem poći. Možete li ponovo obnoviti vašu ljubavnu vezu, to znate samo vi. Vi također znate da li to želite učiniti ili nastaviti onako kako ste do sada živjeli. Dilama je tu, na vama je da odlučite što dalje.

Jednim dijelom svoga bića nadali ste se da se nikada nećete morati naći u takvoj situaciji. Međutim, ovo je vaša sudbina i to se dogodilo. Kakva će biti vaša odluka, da li je uopće moguće pokušati ponovo, vrijeme će pokazati. Kakva god bila vaša odluka, posljedice te odluke snosit ćete vi i nitko drugi. Nastojte biti realni i pronaći put koji će vas usrećiti. Sada je samo jedna stvar potpuno jasna, stari osjećaji ljubavi prema osobi iz vaše prošlosti su se probudili.

STRIJELAC

Bili ste povrijeđeni postupcima osobe koju ste voljeli i odlučili ste da vaša ljubavna veza više ne može funkcionirati. Bilo je to dosta davno, nastavili ste sa životom, ali nikada više niste osjetili takvu ljubav kakvu ste gajili prema toj osobi. Zato ste možda sada još uvijek bez prave ljubavi u svom životu.

Susret sa tom osobom iz prošlosti dogodit će se vrlo brzo i taj susret će vas vratiti u neka prošla vremena. Probudit će se stari osjećaji i to će vas uplašiti. Mnogo pitanja postavljat ćete sebi, pitanja na koja ni danas ne znate odgovor. Što će dalje biti, ne znate, ali znate da još uvijek volite tu osobu.

Možda će vas razvedriti saznanje da i vaša bivša ljubav nema nikoga u svom životu i možda je to znak sudbine. Kako će se sve odvijati, vi to ne možete znati, ali ono što možete je pokušati vratiti tu osobu zbog ljubavi koja vas još uvijek veže.

 

RIBE

Navikli ste na promjene u vašem životu, a neke od tih promjena bile su sudbonosne i promijenile vam život. Zato ste naučili da se nikad ne vraćate na staro, uvijek tražite neke nove i drugačije puteve u životu. Međutim, jedan susret sa osobom iz vaše prošlosti mogao bi promijeniti vaša razmišljanja.

Tu osobu nekad davno ste jako voljeli. Sudbina vas je razdvojila i svako je krenuo svojim putem. Sada bi vas sudbina ponovo mogla spjiti, ako oboje to dozvolite. Susret sa tom osobom razriješit će neka otvorena pitanja koja su vas opterećivala jer niste znali odgovor na njih.

Uskoro bi se to moglo promijeniti i tada biste shvatili što se zapravo dogodilo. Da li je to dovoljno da ponovo obnovite vašu ljubavnu vezu, to ćete znati samo vi.