Lav i OVAJ znak će do kraja Juna PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU! Završava ljubavna patnja i potraga za ljubavnom srećom!

Lav i OVAJ znak će do kraja Juna PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU! Završava ljubavna patnja i potraga za ljubavnom srećom!

8 lipnja, 2023 0 By Admin

Kada je ljubav u pitanju, položaj planeta ima jak naglasak na nove ljubavne veze, a čak su moguće veze koje će zaploviti i u bračne vode.

Prvi znak koji je pod zaštitom zvijezda kada je ljubav u pitanju je…

LAV:

Položaj planeta naklonjen je ljubavi kada je vaš znak u pitanju. Pod zaštitom zvijezda ste i vašem znaku se smiješi ljubav i nove ljubavne veze. Ovo je znak koji nema previše sreće u ljubavi, posebno ne u zadnje vrijeme.

Vi ćete radije biti sami, nego sa bilo kim. Isto tako, ne upuštate se u veze sve dok niste sigurni da postoje obostrani osjećaji. Vi uvijek želite biti sigurni u što se upuštate. Tako je slučaj i kada je ljubav u pitanju.

Bez obzira što ste tako pažljivi pri odabiru, iza vas ne stoji sretna ljubavna priča. Prošlost vam nije donijela previše ljubavne sreće.

Položaj planeta ima jak naglasak na ljubav kada je vaš znak u pitanju. U narednom periodu, upoznat ćete osobu sa kojom ćete poželjeti nešto više od površnog odnosa. Zvijezde predviđaju čvrste i stabilne veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Veza koju ćete započeti neće biti jedna od onih veza koja će se uskoro završiti. Ovo bi mogla biti veza koja će vas s vremenom odvesti i u bračne vode. Zvijezde će biti najzaslužnije što ćete pronaći osobu sa kojom ćete uspjeti ostvariti sreću.

VAGA:

Vi spadate u one znakove kojima ljubav znači puno u životu. Čeznete da imate nekoga pored sebe kraj koga ćete se osjećati voljeno.

U ljubavi dajete puno, ali isto tako i očekujete puno. Vaše veze najčešće ne uspijevaju, jer veza ne ispuni vaša očekivanja.

Uvijek ste vi oni koji više daju, a malo dobiju zauzvrat. Ne želite površne veze, nego one koje će se zasnivati na emocionalnom planu i zato se ne upuštate u svaku priliku koja se nađe ispred vas.

Položaj planeta ima jak utjecaj na pripadnike vašeg horoskopskog znaka kada je ljubav u pitanju. U narednom periodu vi ćete upoznati svoju srodnu dušu sa kojom ćete započeti i ostvariti ljubavnu vezu.

Ta veza ispunit će većinu vaših očekivanja. Prisutni će biti obostrani jaki osjećaji i kako zvijezde predviđaju, ta veza će potrajati na duže staze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uskoro vašem čekanju na ljubav doći će kraj i vrlo uskoro ćete pored sebe imati osobu koju ćete voljeti, ali i koja će voljeti vas. Zvijezde vam šalju ljubav u život i zvijezdama trebate biti najviše zahvalni.