DNEVNI TAROT za 9. Decembar: Jednom znaku karte proriču neviđenu sreću, novac i ljubav!

DNEVNI TAROT za 9. Decembar: Jednom znaku karte proriču neviđenu sreću, novac i ljubav!

5 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Visoka svećenica

Dnevni tarot: Nešto bi vas moglo zainteresirati i dati vam osjećaj želje i čežnje za istraživanjem novih iskustava. Možete reći da postoji viša svrha u vašem životu. Vaša osjetila su pojačana i pomažu vam da se krećete u svojim izborima danas.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kočija

Dnevni tarot: Kočija govori o prevladavanju prepreka i izazova. Osjećate li se danas kao da stvari zahtijevaju mnogo više truda nego inače?

Možda doživljavate testove svog karaktera i odlučnosti. Kočija je simbol snage i ustrajnosti. Ne odustajte dok ne postignete svoj konačni cilj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Snaga

Dnevni tarot: Tarot karta Snaga je više od hrabrosti, radi se o pronalaženju posljednjeg djelića energije koji morate nastaviti raditi dok ne stignete do cilja.

To ne znači da se s vremena na vrijeme nećete osjećati slabo. Ono što to znači je da ćete unatoč svojoj slabosti izdržati.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Pustinjak

Dnevni tarot:  Privatnost vam je toliko važna, a važna je i za one trenutke kada se trebate povući od svijeta. Zaštitite svoje vrijeme i svoj osobni prostor.

Ovdje ste sa svrhom i da biste bili sve što možete, trebate njegovati bogat, duhovni život.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Osmica pehara

Završetak je tužan, a ljudi odlaze. Nije lako kad te netko izmami ili kad moraš biti taj koji naglo prekida veze.

Svatko boli kada veza ne ispadne onako kako ste htjeli.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Devetka štapića

Imate okosnicu. Dakle, kada vam netko pokuša pritisnuti gumbe, možda nećete reagirati odmah. Ali, mentalno ćete pratiti koga želite nadzirati kako biste bili sigurni da vas više neće povrijediti.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Umjerenost

Previše razmišljate o stvarima, a ovo bi vas moglo držati budnim do kasno u noć. Vrijeme je da pustite stvari. Nemojte se toliko fokusirati na ono što ako ili probleme koje ne možete riješiti. Živjeti u trenutku. Prošlost nije vaša budućnost, pa zašto joj posvećivati ​​toliko pažnje?

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Devet pehara

Dizajniran si za velike stvari. Stvoreni ste za divne trenutke. Imaš toliko budućnosti pred sobom. Ništa vas ne sprječava da doživite sve što želite od života.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Budala

Idete na mjesta, ali s veličinom dolazi i odgovornost. Zbog toga, ako ne obraćate pažnju na stvari oko vas, možete kasnije požaliti. Usporite i budite sigurni da ste svjesni svega što trebate znati.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Dvojica štapića

Imate neke ideje za koje možda niste sigurni želite li započeti. Možete ići naprijed-natrag dok rješavate svoje teške odluke. No, na kraju će vam biti puno lakše s popisom za i protiv, i blagoslovom dobrog prijatelja koji dobro sluša.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Mjesec

Vjerujte svojoj intuiciji. Svaki dan ima trenutaka kada je istina skrivena od očiju, ali to je kada posežete u dubinu instinkta da biste saznali što mislite da je stvarno. Možete vjerovati u snagu svoje percepcije. Danas vam je od pomoći.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Ljubavnici

Tražite ravnotežu. Odnosi su dizajnirani da vas nadopunjuju. Čak i kada se ne vidite oči u oči, disonanca vam može pomoći da vidite stvari na način na koji niste prije. Napetost koju osjećate danas je tu da vam pomogne da rastete na nove načine.