TOKOM Juna OVI ZNACI će DOŽIVJETI LJUBAV kao iz najljepših snova i dobiti u ljubavi SVE što su oduvijek ŽELJELI!

TOKOM Juna OVI ZNACI će DOŽIVJETI LJUBAV kao iz najljepših snova i dobiti u ljubavi SVE što su oduvijek ŽELJELI!

2 lipnja, 2023 0 By Admin

RIBE:

Prilično ste nezadovoljni kada je ljubavni život u pitanju. Vama je život bez ljubavi nezamisliv i ljubavi vam manjka. Iako ste u periodu kada vam čak i godi ovaj status slobodnog, ipak vam fali ljubav. Može se čak reći da ste prilično i zaljubljive prirode, no i ako se ne zaljubite, vrlo brzo se vežete za neku osobu i ubrzo razvijete i određene emocije.

U ljubavi ste ponekad lovac, a ponekad lovina. Ponekad kako se brzo zaljubite, tako se brzo i odljubite. S vama se zapravo ne zna nikada sve dok ne zavolite. Dok ne zavolite, sve je moguće. Kada zavolite, to je onda jedna sasvim druga priča

. Do partnera držite jako i sve ćete napraviti što je u vašoj moći da sreću i ljubav voljene osobe. Koliko god vi željeli ljubav ili ne, koliko god vam paše status slobodnog, ipak će vam se ljubav desiti i upustit ćete se u ljubavnu vezu. Jedan dio vas će se čak pokušati i oduprijeti tome, ali prognoze su da nećete moći.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Razvit ćete duboke osjećaje prema jednoj osobi, a ti osjećaju će biti obostrani. Započet ćete vezu nakon neuspjelog opiranja. Ipak nećete moći poslušati onaj drugi svoj glas. Srce je pobijedilo. Vaša ljubav neće trajati samo za vrijeme ovog perioda. Vi ćete u toj vezi i ljubavi ostati jako dugo. To će biti ljubav o kakvoj ste samo sanjali i gledali na filmovima.

BIK:

Vaš ljubavni život je davno postao sve samo ne ljubavni. U vezi vam manjka ljubavi i svega onog što bi jedna veza trebala sadržavati. U vaš život nastanila se monotonija i već neko vrijeme se ništa ne dešava. Zbog toga ste nezadovoljni i često razdražljivi. Ljubavni život nije ni jednim dijelom onakav kakav vama treba. Vama je potrebna pažnja partnera, a to ne dobijate.

Tijekom narednog perioda, upustit ćete se u ljubavnu vezu. Na momente će vaš svijet stati i osjećat ćete se predivno, jer upravo će to biti onakva ljubav o kakvoj ste samo sanjali. No nakon toga, ošamarit će vas realnost i kad se vratite u stvarnost, nećete se osjećati dobro.

Osoba sa kojom ćete se upustit u vezu, razvit će emocije prema vama. Vi ćete pokušati ubrzo okončati tu vezu, no ta osoba bi vam mogla stvarati probleme. Neće tako jednostavno prihvatiti da je kraj. Budite oprezni da si ne stvorite probleme. Razmislite da li je vrijedno da se upuštate u tako nešto.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Za slobodne pripadnike ovog znaka! – Zvijezde su također naklonjene i slobodnim pripadnicima ovog znaka i također predviđaju veliku ljubav tijekom narednog perioda. Mnoge veze će trajati jako dugo, mnoge će završiti prosidbom i onim najvećim ljubavnim činom i krunom ljubavi, a to je brak. Bit će to ona vrsta ljubavi o kakvoj ste samo sanjali.