NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 8. do 15. Marta – Nakon MNOGO TUGE, SUZA i USAMLJENOSTI OVA 3 znaka će opet VOLJETI i biti VOLJENI.

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 8. do 15. Marta – Nakon MNOGO TUGE, SUZA i USAMLJENOSTI OVA 3 znaka će opet VOLJETI i biti VOLJENI.

7 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan može poslužiti kao razdoblje karmičkog završetka za vaša uvjerenja i standarde u ljubavi. Vjerojatno ih ponovno procjenjujete. Svaku lekciju koju ste naučili možete provesti u djelo. Najveća spoznaja koju biste mogli postići jest da ste vi ta koja se ograničava zbog svojih pogrešnih pretpostavki o ljubavi, ljubavniku ili kako bi romantika trebala izgledati na papiru. U stvarnosti, nikad nije tako uredno! Pomiriti se s ovom stvarnošću bez ugrožavanja vaših jakih internih standarda vjerojatno nije bilo lako, ali na kraju će se isplatiti!

 

 

BIK

Možda ćete ovog tjedna primijetiti pravi pomak u svojoj psihi — onu koja vas čini mnogo hrabrijim kada je u pitanju borba protiv vaših osobnih demona. Ovi demoni su najvjerojatnije o ljubavi i intimnosti. Zapravo, imali ste priliku da “napadnete” sve mračne materije koje vas sputavaju. Imali ste priliku identificirati točno koji su to problemi i kako su vas boljeli nego pomogli u ljubavi. Vrijeme je za agresivno ozdravljenje!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neke velike izmjene vaših ljubavnih planova vjerojatno su vam se uvlačile u um. Treba da stvarno razmislite o svom stilu romantične predanosti. Za neke to je možda dovelo do spoznaje da veza više nije održiva. Za druge je to moglo biti više o tome da vide vrijednost u drugoj osobi i ponovno je cijene. A u nekim se slučajevima sve radilo o vama! Zapitajte se jeste li izgradili neke emocionalne zidove iz prošlosti boli ili straha. Spremni ste za implementaciju promjena izvana koje su se dogodile unutar!

 

 

RAK

Kada je ljubav u pitanju, vjerojatno ste se voljni uložiti u posao, a sada je vrijeme da vidite što ćete od toga dobiti. Astralna energija stvara nužnu pauzu u vašim ljubavnim životnim zbivanjima i omogućavajući vam da procijenite radi li vam nešto na tom području ili ne. Ovo je mogla biti specifična veza, ali možda se radilo o vašem pristupu uzajamnosti u ljubavi i spojevima u cjelini. Možda ste davali ili uzimali više nego što je bilo potrebno, a ako jeste, bila je potrebna korekcija tečaja. Vaši postupci mogli bi vas rado iznenaditi!

 

 

LAV

Pazite da astrološka sapunica utječe na vaše odnose! Dovoljno je reći da bi vam se moglo puno toga dogoditi! Mogli biste donositi ljubavne odluke, posegnuti za potencijalnim pomirenjima ili započeti proces revizije svog srčanog prostora. Očekujte velike promjene u svom ljubavnom životu ovog tjedna- vrijeme je da promijenite svoj romantični svijet na bolje.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno žudite za ljubavnom vezom koja se osjeća kao kod kuće! Ako to nije vaše trenutno iskustvo u ljubavi, možda ste radili dosta internog rada kako biste shvatili zašto osjećate toliki nedostatak. Donja linija? Ovo najvjerojatnije uopće nije vanjski problem — na kraju, vjerojatno je riječ o “ti”. Nešto je jako nedostajalo u vašem svijetu što je potencijalno povezano s nerazriješenom dinamikom djetinjstva. Ako ne dođete do korijena ovoga i ne riješite ga, uvijek biste mogli osjetiti rupu u svom srcu – čak i ako ste s najvećom ljubavi u svom životu. Srećom, više ste nego sposobni obaviti posao. Skoro ste tamo!

VAGA

Misli postaju stvari! Možda ste se nedavno pomirili s činjenicom da ste dovoljno moćni da kreirate trenutnu stvarnost svog ljubavnog života. Ako niste zadovoljni ovom trenutnom stvarnošću, jedino što možete učiniti je da napišete drugu priču. Ovo je tjedan kada napravite tu promjenu! Astralna eneriga potiče vas da svoje riječi potkrijepite djelima. Ljubavna priča koju ćete napisati imat će vrlo drugačiji završetak od priča u prošlosti – najvjerojatnije puno bolji!

 

 

ŠKORPIJA

Potvrđivanje svoje vrijednosti nevjerojatno je važno za vas ovog tjedna, a možda ćete to učiniti na način koji daje veliku izjavu. Vjerojatno ste proveli neko vrijeme revidirajući svoj koncept vlastite vrijednosti na značajan način. Astralna energija će vam omogućiti da konačno počnete provoditi ono što ste naučili. Potreban vam je val hrabrosti i motivacije  da se zauzmete za sebe i zahtijevate ono što zaslužujete od ljubavnika ili ljubavnog interesa. Vrijeme je da podržite svog najvećeg saveznika: sebe!

 

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan mogao bi donijeti velike promjene u vaš ljubavni život – i vama! Ovo se može osjećati kao iznenadni nalet vaše energije i libida, koji vas priprema da krenete za svime – i za kim – želite. Dubok razgovor s nekim koga smatrate nevjerojatno privlačnim moguć je. Astralna eneriga pomaže vam da završite sve teške lekcije iz ljubavi s kojima se nosite od prosinca. Spremni ste okrenuti stranicu!

 

 

JARAC

Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali kao da ste bili na vrlo zbunjujućoj vožnji. Ovaj ciklus vas je natjerao da naučite kako plivati ​​u mutnim, nesigurnim vodama ljubavi i prepustiti se njezinim mogućnostima – čak i ako ste se utopili u zbunjujuće ljubavne probleme u prošlosti. Zapravo, negativna ljubavna povijest čini preuzimanje šanse još važnijim. Uskoro će doći vrijeme da započnete i pokažete se tamo. Jedini način da izliječite rane ljubavi je da imate hrabrosti voljeti. Imaš ovo!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ste spremni napraviti neke promjene u svom društvenom životu – a kad god to učinite, vaše bi se mogućnosti ljubavnog života mogle odmah promijeniti. Hrabrost da krenete za nekim tko vas privlači u svom društvenom krugu bit će jaka! Također ste mogli provesti posljednjih nekoliko tjedana preispitujući svoje najveće nade, želje i snove u vezi s pitanjima srca. Trebali biste se moći kretati u bilo kojem smjeru koji vam je potreban kako biste ih počeli manifestirati. Toliko lijepih prilika dolazi vam na putu!

 

 

RIBE

Znate, više od svega, da trebate biti s nekim tko vam je jednak. Ovaj tjedan, posebno, ne biste trebali tolerirati ništa manje! Možda je previše lako zaglupiti se da biste izlazili s nekim tko vas ne cijeni, ali možete naučiti prevladati taj poriv. Ovaj nesretni obrazac ne mora upravljati vašim životom. Neovisni ste, samodostatni, ambiciozni i možete biti potpuni uspješni. Zaslužujete pandan koji vas u potpunosti podržava, a ne onaj koji vas pokušava spustiti na njihovu razinu.