DNEVNI TAROT za 4. Decembar: Neka se OVAJ znak spremi za VELIKO ŽIVOTNO IZNENAĐENJE!

DNEVNI TAROT za 4. Decembar: Neka se OVAJ znak spremi za VELIKO ŽIVOTNO IZNENAĐENJE!

2 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sunce

Dnevni tarot: Život će uskoro krenuti nabolje. Odnosi se poboljšavaju. Vaš pogled na život se poboljšava. Svaka stvar koja je pošla po zlu prošlog tjedna konačno je skrenula. I baš na vrijeme, sada možete uživati.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Pustinjak

Previše stvari se dogodilo ovog tjedna, a sada je vrijeme da se odvojite kako biste dopustili da se vaši živci smire. Svima je potreban odmor. I iako se možda osjećate kao da biste se trebali progurati, preispitajte svoju poziciju. Ne trebate se nikome dokazivati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Toranj

Previše strasti može vam uzrokovati više problema nego što vrijedi. Možda ćete morati zakočiti vezu i raditi  sporije od onoga što ste radili nedavno. Nema žurbe.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Car

Obitelji se svađaju; to je ono što oni rade. Ali, tamo gdje je puno svađe, može biti i puno ljubavi. Stoga pokušajte ne uzeti stav osobno.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Mjesec

Netko vam može laskati na način na koji ste oduvijek željeli. Ali pazite da ne pretpostavite da je sve rečeno istina; ponekad ljudi dovode u zabludu, ne namjerno, već da bi dobili nešto što žele ili trebaju.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Kraljica pentakla

Koristite svoju intuiciju za donošenje odluka vezanih za novac. Na papiru kupnja možda nema smisla, ali bi dugoročno mogla biti pametan izbor jer ponekad morate riskirati da biste dobili ono što želite od života.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Deset pentakla

Novac vam stiže. Možda ćete otkriti da morate raditi više nego što ste planirali, međutim, isplata je vrijedna vašeg truda.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Budala

Vaša tvrdoglava priroda može vas natjerati da mislite da ste sve držali pod kontrolom. I zbog toga ćete možda propustiti dobar savjet koji vam je potreban. Dakle, kada vas svemir tapne po ramenu, razmislite dvaput. Dopustite sebi da progutate svoj ponos i iskoristite trenutak da uzmete sve što vam je potrebno za dobar dan.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Šestica štapića

Briga o sebi je važna jer će vam pomoći da budete osvježeni i sposobni preuzeti svoje planove i pomaknuti ih naprijed. Kad ste odmorni, sve izgleda pozitivnije.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Carica

Vaše je samopouzdanje visoko i vi kontrolirate svoje osjećaje. Ovo je sjajna pozicija za vas. Donosite pametne odluke i jasno vidite stvari. Danas ste na vozačkom mjestu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Dvojica štapića

Možda ćete se boriti s donošenjem odluka danas jer postoji toliko mnogo pokretnih dijelova. Ali kada dobijete sve odgovore koji su vam potrebni, bit će vam puno lakše osjećati se ugodno sa svojim odabirom.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Kočija

Danas će donijeti svoje izazove i možda ćete se osjećati u iskušenju da odustanete. Prije nego što se zavjetujete da ćete se utopiti u omiljenoj hrani i pijano gledati TV, podsjetite se na sve stvari koje ste postigli u prošlosti. Ova planina je zapravo samo krtičnjak. To nije ništa u usporedbi s unutarnjom snagom koju držite u sebi.