DNEVNI HOROSKOP za 29. Maj: OVA 2 znaka će danas biti POSEBNO EMOTIVNI i PLAČLJIVI, dok OVOM znaku stiže NOVAC!

OVAN

Možda ćete prihvatiti ili započeti novi posao, ili možda ući u potpuno novu profesiju. Budućnost izgleda ružičasta za vašu karijeru i vaše zdravlje. Svijet se mijenja i trebat će vam i profesija koju volite i snažno tijelo da biste ostali u vrhunskoj fizičkoj i intelektualnoj formi. Nastavite raditi na sebi i iznenadit ćete se što će vas snaći, možda ljubavno zanimanje! Sretno!

 

 

BIK

Danas se možete osjećati kao da ste jednom nogom u vodi, a drugom na suhom. Dio vas je ovdje i sada, drugi dio doživljava izvantjelesno iskustvo šetajući se trakom sjećanja. Vaš um (ili pola, u svakom slučaju) ispunjen je mislima o starim prijateljima i izgubljenim ljubavima. Ne možete se ne zapitati što se dogodilo sa svim tim ljudima. Pretpostavite najbolje za sve njih, ali pokušati obnoviti odnose vjerojatno bi bila pogreška.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Možda ćete danas steći takav dojam dok gledate što se događa oko vas. Čini se da se vaši prijatelji okupljaju kako bi formirali novu zajednicu koja je posvećena tome da svijet funkcionira. Ako se svi držite zajedno, možete samo pokrenuti proces! Ova situacija ojačava romantičnu vezu. Opustite se i veselite se onome što vas čeka.

 

 

RAK

Danas je vjerojatno da ćete razmišljati o nekim važnim događajima iz svoje prošlosti. Nemojte previše čitati o tome. Samo zato što razmišljate o svojoj davno izgubljenoj ljubavi, ne znači da je to znak s neba da biste trebali pokušati obnoviti tu romansu. Ovo je samo dnevna energija koja vas navodi na razmišljanje o prošlosti. Uživajte u vožnji niz uspomene, ali ne zaboravite otići autobusom kući.

 

 

LAV

Danas ste neobično kreativni. Iskoristite ovu povećanu sposobnost provodeći dan u pisanju, slikanju ili bilo kojem drugom kreativnom hobiju. Ako uživate u pisanju, otkrit ćete da riječi lako teku, a ideje za priču dolaze onoliko brzo koliko ih možete zapisati. Ako više volite vizualnu umjetnost, pobrinite se da imate puno dodatne boje pri ruci jer ćete danas vjerojatno puno koristiti. Nagradite svoj dnevni trud tako što ćete večer provesti s voljenima.

 

 

DJEVICA

Današnji dan će vjerojatno biti u velikoj mjeri usmjeren na ispunjavanje potreba vaše obitelji. Manji ljudi bi se osjećali ogorčeni zbog obveze, ali ne i vi. Imate njegujući duh i sve dok se osjećate voljeno, rado ćete prijeći još jednu ili dvije milje. Danas možete očekivati ​​da ćete se osjećati voljeno od strane onih oko vas. Imate voljnu, daruću prirodu, a vaša aura sjaji kao svjetionik!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 29. Maj: OVA 2 znaka će danas biti POSEBNO EMOTIVNI i PLAČLJIVI, dok OVOM znaku stiže NOVAC!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top