LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Januar: Nekome će trebati JAKO PUNO STRPLJENJA sa voljenom osobom ako želi sačuvati mir!

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Januar: Nekome će trebati JAKO PUNO STRPLJENJA sa voljenom osobom ako želi sačuvati mir!

17 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Možete prikupiti malo važnih informacija o svom partneru koje će vam pomoći da steknete mišljenje. Partner vam već neko vrijeme šalje zbunjujuće signale. Informacije koje dobijete će vam pomoći da shvatite logiku njegovog ponašanja i stoga će utjecati na budući tijek akcije. Budite dovoljno fleksibilni da naučite nove stvari.

 

 

BIK

Bit ćete prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš partner će voljeti vaše novo jastvo i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam zbog tog nekog posebnog. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

 

RAK

Pripremite se na neke dobre vijesti od svog partnera ili ćete možda danas od njega/nje dobiti vrlo dobar dar. Ako ste slobodni, ovo je pravo vrijeme da upoznate tu posebnu osobu koja može napraviti veliku razliku u vašem životu. Budite otvorenog uma i vidjet ćete kako ljubav cvjeta na neočekivanim mjestima.

 

 

LAV

Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas pokazati svoju nježniju stranu svom partneru  nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/njena osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

 

DJEVICA

Romantične prilike danas su svuda oko vas. Međutim, prije nego što odaberete partnera morate provjeriti vlastite prioritete kako u budućnosti ne bi bilo problema. Ako ste već u ekskluzivnoj vezi, podići ćete je na sljedeću razinu. Vjerojatno će se vaš partner trenutno osjećati posesivno i intimno. Vaš odgovor će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

VAGA

Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

 

 

ŠKORPIJA

Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega/nju ili vezu ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravo vrijeme da prijeđete još više i razmazite svog partnera i vaša veza može dosegnuti novi vrhunac samo romantičnom i intimnom večerom ili promišljenom gestom ili poklonom.

 

 

STRIJELAC

U ovom trenutku jako vam je potreban vaš partner da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. No iz nekih razloga od partnera vas je razdvojila udaljenost. Unatoč vašim opetovanim naporima, čini se da ne postoji način da sustignete svog partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti živjeti sa svojim partnerom.

 

 

JARAC

Planeti se redaju kako bi vam pružili olujno vrijeme, ali to zapravo nije loše. Posljednjih dana upali ste u romantičnu kolotečinu i oboje uzimate jedno drugo zdravo za gotovo. Strasti će narasti i ako možete ostaviti po strani sitne probleme, ovo bi se moglo pokazati kao jedan od vaših najupečatljivijih interludija.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će danas doista biti zlatna.

 

 

RIBE

Uvijek ste bili bezbrižni i ljubazni u svom ljubavnom odnosu i to vam je dobro služilo u prošlosti. Međutim, danas ćete vjerojatno shvatiti da je sve što se događa u vašem ljubavnom životu doista ozbiljno. Ovo vam može izgledati prilično zastrašujuće, ali trebate shvatiti da će vam ovaj korak obogatiti život. Naći ćete ispunjenje samo ako pristanete skočiti s obje noge, a ne samo testirati vode.