Expand To Show Full Article
LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Maj: Nekome će dati trebati JAKO PUNO STRPLJENJA sa voljenom osobom ako želi sačuvati mir! -

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Maj: Nekome će dati trebati JAKO PUNO STRPLJENJA sa voljenom osobom ako želi sačuvati mir!

OVAN

Možete prikupiti malo važnih informacija o svom partneru koje će vam pomoći da steknete mišljenje. Partner vam već neko vrijeme šalje zbunjujuće signale. Informacije koje dobijete će vam pomoći da shvatite logiku njegovog ponašanja i stoga će utjecati na budući tijek akcije. Budite dovoljno fleksibilni da naučite nove stvari.

 

 

BIK

Bit ćete prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš partner će voljeti vaše novo jastvo i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam zbog tog nekog posebnog. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

 

RAK

Pripremite se na neke dobre vijesti od svog partnera ili ćete možda danas od njega/nje dobiti vrlo dobar dar. Ako ste slobodni, ovo je pravo vrijeme da upoznate tu posebnu osobu koja može napraviti veliku razliku u vašem životu. Budite otvorenog uma i vidjet ćete kako ljubav cvjeta na neočekivanim mjestima.

 

 

LAV

Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas pokazati svoju nježniju stranu svom partneru  nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/njena osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

 

DJEVICA

Romantične prilike danas su svuda oko vas. Međutim, prije nego što odaberete partnera morate provjeriti vlastite prioritete kako u budućnosti ne bi bilo problema. Ako ste već u ekskluzivnoj vezi, podići ćete je na sljedeću razinu. Vjerojatno će se vaš partner trenutno osjećati posesivno i intimno. Vaš odgovor će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Maj: Nekome će dati trebati JAKO PUNO STRPLJENJA sa voljenom osobom ako želi sačuvati mir!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top