SEDMIČNI TAROT: Od velike tuge do VELIKE SREĆE! OVIM znacima konačno DOLAZE BOLJI DANI!

SEDMIČNI TAROT: Od velike tuge do VELIKE SREĆE! OVIM znacima konačno DOLAZE BOLJI DANI!

5 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Dvojka mačeva

Sedmični tarot: Ovaj tjedan ćete se pomiriti s idejom kompromisa i dopustiti drugima da dođu na red. Nedavno ste osjećali težinu svijeta na svojim ramenima i stvarno vam se čini više nego što možete podnijeti.

Međutim, niste sami i možete se obratiti za pomoć. Također, slušajte svoje tijelo; ne osjećate se dobro i možda biste trebali uzeti malo vremena za brigu o sebi? Razmisli o tome. Zaslužujete nastupiti kao zdrava osoba i samo vi znate što je dobro za vas. Odaberite zdravlje umjesto stresa.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Kraljica štapića, obrnuta

Možda ćete se ovoga tjedna morati suočiti s ljubomorom ili ogorčenošću, i nećete vi biti ljubomorni ili ogorčeni, već netko drugi, na ono što imate i tko jeste. Talentirani ste, a ponekad i mudri.

Međutim, ponekad djelujete kao snob, a to će sigurno razljutiti nekoga u vašem krugu. Očekujte da će vas pogrditi netko tko ima strahopoštovanje prema vama, ali se zbog toga ne osjeća dobro. Ova osoba dopušta svojoj ljubomori na vas da stane na put njezinom obožavanju. Čudno, ali istinito.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Ovaj tjedan baš i nije obećavajući kada su u pitanju pravne bitke za financijske nagrade. Ono što biste možda željeli promatrati je što se događa s vašim novcem, trošite li ga na prave stvari ili jeste li se nekako uvalili u odljev novca u kojem ne možete uštedjeti ni novčića.

Ovaj tjedan razmišljate o svojim troškovima; možda ćeš se morati povući, jer stvari počinju izmicati kontroli. Pazite na prekomjernu potrošnju; ne dovodite sebe u opasnost.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Četvorka pehara, obrnuta

Muka vam je i umorni ste od svojih stvari i želite nove stvari. I dok to zvuči pomalo mladalački, tako će izgledati vaš tjedan, pogotovo u očima onih koji vas promatraju.

Kada se umorite od svojih kolekcija i svojih predmeta, poželite nešto novo čime ćete zamijeniti stare, a to je ono o čemu ćete razmišljati tijekom ovog tjedna.

Pokušajte zadržati svoj užas samo na stvarima, što znači, nemojte izbacivati ​​svoje prijatelje samo zato što su vam dosadni. Zapravo, manje se trudite prema ljudima postupati kao prema predmetima namijenjenima za vaše zadovoljstvo.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Mjesec

Ovaj tjedan morat ćete djelovati u skladu sa svojim sumnjama i doći do dna stvari. Znate da postoji netko u vašem najbližem okruženju tko vam je lagao i nećete im dopustiti da iskoriste vašu prirodu koja oprašta – ne ovaj put.

Osjećate se kao da je ovo tjedan u kojem ćete se suočiti s određenom osobom s njenim lažima i dati joj do znanja da ste pogrešna osoba s kojom se treba petljati. Osjećat ćete se čvrsto i sigurno dok budete rješavali stvari, bez obzira koliko grubi bili.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Car

Čini se da ste ovaj tjedan glas razuma, a čini se da samo ti znaš što se događa. Dok se čini da ostatak vašeg klana juri okolo kao kokoš bez glave, tu ste vi, stabilni, samouvjereni i bistre glave.

Vaš uravnotežen stav privući će druge i bit ćete prva osoba na koju mnogi pomisle kada je riječ o tome koga bi trebali pitati za savjet. Ovaj tjedan ste tu za druge i oni cijene vaš doprinos.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: as mačeva, obrnuto

Ova karta je kao veliki ‘palac dolje’. Ono što ste željeli ili o čemu ste ovisili ovaj tjedan se neće dogoditi. To je u redu, jer možda ionako nije bilo idealno, ali bit će razočaravajuće i morat ćete smisliti novi plan.

Međutim, naučit ćete lekciju u smislu da će kakvo god odbijanje ili užas koji ćete primiti ovaj tjedan biti ono što će pokrenuti vaš novi i mnogo pozitivniji plan za budućnost.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Snaga, obrnuta

Ako ste mislili da biste se mogli izvući s nečim ovaj tjedan, razmislite još jednom, jer ovaj tjedan ne izgleda kao dobar tjedan za preboljeti nekoga… ili nešto.

Ovaj tjedan morat ćete odgovoriti na nešto što neće biti ugodno, ali neće biti ni osobno. Možda postoje računi koje niste platili ili odgovori koje još niste dostavili: morate se pozabaviti tim stvarima prije nego što izmaknu kontroli i izazovu vam više problema.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: desetka pentakla, obrnuta

Mogli biste se naći u prljavoj igri ovog tjedna, jer postoji nešto u vama što vas toliko duboko muči da biste mogli učiniti nešto divlje i ludo kako biste se toga riješili.

Ovaj tjedan ćete osjetiti da ste na raskrižju i da je sad ili nikad; morate promijeniti nešto u svom životu i to mora biti SADA, jer ako upropastite trenutak, završit ćete tako što ćete se samo još jednom vratiti u isto, gdje bi vas vrlo lako moglo jednostavno progutati, cijeloga.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: desetka pehara, obrnuta

Ovaj tjedan ćete doživjeti šok koji će vas natjerati da preispitate sve u što ste vjerovali, o određenoj osobi, dugo, dugo vremena. Čini se da ova osoba nije ono što ste mislili da jeste, a sva radost koju vam je pružila bila je…laž.

No, jeste li ljuti na njih ili ste samo ljuti na sebe što ste prihvatili laž koju su vam tako bez napora prodali? Vi ste prvak vlastitog života i ne morate ovisiti o nekome drugome da stvori vašu sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Umjerenost

Sve se svodi na balansiranje vaših financija ovaj tjedan, i iako to ne zvuči baš primamljivo, znate da to morate učiniti. Dopustili ste da određeni aspekti vašeg života padnu u vodu i sada, ovog tjedna, ti aspekti su se vratili i zahtijevaju vašu pažnju.

Ne možete pobjeći od ruke kada je u pitanju odgovornost, jer niste dijete koje ima izljev bijesa. Učinite što se od vas traži. Budite marljivi i zaradite svoj duševni mir.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Ovaj tjedan uvest će vas u žestoku raspravu o politici i stanju u zemlji. Možda ćete ući u ovo sa stavom koji vam se čini kao da sve oružje puca, ali na kraju ćete požaliti što ste uopće zauzeli takav stav.

Vaše namjere su bile dobre, ali pogledajte gdje ste ih odlučili smjestiti…u borbi tko je u pravu, a tko u politici. To će vam samo donijeti nemirni osjećaj uzaludnosti.