U zadnjoj sedmici maja OVAJ znak će DOBITI JAKO VELIK NOVAC i OBOGATIT SE  i zauvijek riješiti financijske brige!

U zadnjoj sedmici maja OVAJ znak će DOBITI JAKO VELIK NOVAC i OBOGATIT SE i zauvijek riješiti financijske brige!

20 svibnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Štednja i potrošnja bili bi prosječni. Astralna energija ukazuje na financijsku dobitak ili podršku nekog bliskog ili poslovnog partnera. Novčani dobici mogu porasti. Ideje vašeg prijatelja mogle bi vam pružiti solidan financijski izbor za ulaganje ovog tjedna. Novi tečajevi mogu biti skupi. Mogu se pojaviti neplanirani medicinski troškovi. Kako biste izbjegli pravne probleme, riješite sve svoje porezne nedoumice.

 

BIK

Ovaj bi tjedan mogao donijeti vrijeme da razmislite o tome da si priuštite nešto luksuzno budući da vam je s financijama vrlo dobro, kažu vaša tjedna predviđanja. Možda vam je na umu trgovanje nekretninama. Planirate li uložiti novac u nekretnine, mogli biste postići dobre rezultate, kaže vaš tjedni horoskop. Možete se razmaziti i brigom o sebi jer vas to može pomladiti.

 

BLIZANCI

Ovaj tjedan može napredovati i zahtijevati suzdržanost i mudrost. Možda vam se čini da dobivate više prilika. Vaši napori mogli bi uroditi plodom do sredine tjedna. To bi također unijelo malo radosti i blaženstva u vikend. Postoje nagovještaji da biste mogli trošiti novac na svoju obitelj i davati skupe darove. Ovog vikenda možete dobiti natrag svoj nepodmireni novac, što bi moglo povećati vašu radost.

 

RAK

Ovotjedni proračun mora se planirati unaprijed. Neka neplanirana putovanja, popravljanje starih automobila, nepredviđeni zdravstveni, električni ili vodoinstalaterski popravci, zdravstveni pribor, satovi joge ili meditacije, te putovanja u inozemstvo mogu uzrokovati neočekivane troškove ovog tjedna. Neki od vas bi ovaj tjedan mogli naslijediti imovinu. Mogli biste dobiti novčani dobitak od rođaka ili obitelji ovaj tjedan. Ovaj tjedan uštede možda neće biti očekivane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Vaše ideje o borbi mogu biti malo drugačije od svih ostalih. No, ovaj tjedan bi vam mogao donijeti nešto dok budete pronalazili put do zarađivanja bogatstva i uspjeha. Povećanje razine izdataka može pokazati vašu potrebu za financijskom potporom. Ipak, koncentrirajte se na svoje investicijske planove, a povrat istih bi već mogao krenuti u vašu korist. Planetarna

 

DJEVICA

Savršeno razdoblje za oraspoloženje jer možete dobiti obećavajuće prilike za sklapanje isplativih poslova. Zvjezdice bi vam mogle pomoći da uložite organizirane napore da postignete željene rezultate. Ovaj bi tjedan mogao igrati važnu ulogu u vašem financijskom blagostanju. Mogli biste biti puni ideja, a to ima pozitivne implikacije za vas. Mogli biste se aktivirati sa svojim planovima za vertikalni rast. Zarada se također može povećati. Do kraja ovog tjedna vi ćete postati bogata osoba, ovo će biti divno razdoblje za vas.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2