LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Maj: Ako POSLUŠA SVOJE SRCE, jedan znak bi mogao OSTVARITI SVOJ LJUBAVNI SAN!

OVAN

Danas će vam biti sjajan dan! Možda ćete danas dobiti priliku izreći svoje osjećaje. Ali pazite da ne govorite ništa zbog čega ćete kasnije požaliti! Neka vaš govor bude kratak i precizan, imat ćete mnogo više prilika da se otvoreno obratite svom partneru! Istaknite samo goruće probleme.

 

 

BIK

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji društveno kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

 

BLIZANCI

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Neophodno je da usporite u svom romantičnom životu. Uzimali ste svaku emociju s visokim stupnjem intenziteta, ali to nije moguće održati. Danas morate polako. Zamijenite strast s romantikom i staromodnim udvaranjem, čak i ako vam um nalaže da idete na sve odjednom. Male smislene geste danas će mnogo pomoći.

 

 

LAV

Dan je savršen za podizanje vaše veze na sljedeću razinu. Ako ste slobodni, možete odlučiti da uđete u ekskluzivnu vezu, a ako ste već mirni, ponuda za brak je u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pomaknuti naprijed ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati neku inicijativu.

 

 

DJEVICA

Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Od vitalnog je značaja da kontrolirate svoje promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Maj: Ako POSLUŠA SVOJE SRCE, jedan znak bi mogao OSTVARITI SVOJ LJUBAVNI SAN!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top